FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Stăncioiu: "Am mutat capitala fotbalului românesc la Cluj" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2009 00:00

Eduard Stăncioiu, portarul CFR-ului, este mîndru că echipa sa a reuşit prin cîştigarea eventului şi prezenţa în Champions League să atragă atenţia asupra Clujului.

"Clujul s-a schimbat foarte multe, mai ales în ultimul an. Odată cu prezenţa în Liga Campionilor, am pus Clujul pe harta fotbalului. Am reuşit să luăm eventul şi am mutat capitala fotbalului românesc la Cluj.

Este cheia performanţei faptul că sîntem mulţi pe un post. Asta ne face să jucăm mai bine şi să dăm totul. Eu stau în cameră cu Hirschfeld, aşa că nu avem probleme", a spus Eduard Stăncioiu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  01 Februarie 2009, 01:16

pentru toti cei din "capitala", sunteti si voi ai nostrii, desi va fuduliti ca niste cu*ve tinere voi tot babe surdo-muto-daltoniste sunteti, asta e ... va suportam nu avem ce face dar ... ganditi-va si la noi si mai muriti putin ... vorba poporului.. ce`i prea mult nu`i sanatos!

 •  01 Februarie 2009, 01:06

In Cluj sunt cam 15% unguri. Mda vorbesc enervant si au o idee cam distorsionata a istoriei, da in rest oameni civilizati, da o intrebare: in Bucuresti cati arabi/turci/machedoni scarbosi aveti? Ii prefer pe astia 15% oricand, oriunde. S|EG HE|L

 •  01 Februarie 2009, 00:56

Hai lasa "vrajeala" !! Tu nu esti din cluj, tu esti din koloszvar. Ai auzit de vasutas koloszvar ? unii zic, ca reprezinta erdely ? Romania niciodata. Punct.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează