FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ E DIN NOU CAMPIOANĂ

Stăncioiu: "N-am jucat prea bine, dar ne-au ajutat contracandidatele" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Goalkeeperul lui CFR Cluj Eduard Stăncioiu admite că feroviarii nu au convins ca joc în partea a doua a stagiunii, dar spune că celelalte contracandidate i-au dat o mînă de ajutor echipei lui Mandorlini prin rezultatele oscilante pe care le-au avut.

"Sîndem mîndri de ce am realizat la CFR, nu avem cum să nu fim mulţumiţi de ceea ce am făcut pînă acum. Vrem eventul din nou, încercăm să obţinem cît mai mult pe finalul de sezon, de aia se bagă bani, iar noi ne propunem să luăm toate trofeele.

Nu am strălucit ca joc, la începutul returului nu ne-am prea descurcat, însă ne-au ajutat contracandidatele. Cred că la Severin am cîştigat campionatul, atunci a fost un moment cu adevărat de excepţie, am revenit fantastic în repriza secundă contra Universităţii şi am arătat că sîntem un grup cu adevărat puternic. Nu am avut probleme cu nici un antrenor, chiar dacă unora nu le-a plăcut de faţa mea. Sperăm să facem lucrurile cît mai bine în Liga Campionilor, sîntem obligaţi să avem un parcurs decent acolo", a spus Stăncioiu la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
qwerty007
qwerty007  •  20 Mai 2010, 23:51

Edi esti mai bun ca N.Claro,sper sa se faca dreptate si sa redevii titular.

 •  17 Mai 2010, 15:11

BLATISTILOR,S-A VAZUT DE PE LUNA CA ATI CUMPARAT MECIURI PE FATA.DNA SA VA FIE RUSINE.SUNTETI CEA MAI BLATISTA ECHIPA DE DUPA REVOLUTIE.ATI LUAT 2 TITLURI FURATE,VAZUTE DE O TARA INTREAGA DAR DNA DOARME.RUSINE SA VA FIE

 •  17 Mai 2010, 14:25
Postat de pe 17 Mai 2010, 10:31

v-au ajutat arbitrii si valizele cu bani! plecati cu totii in Panonia

Si vulpea zicea ca strugurii sunt acrii. Vorbiti din neputiinta bai Bula. Vedeti ca sunteti neputiinciosi si va ofticati. Valizele au fost(si sunt inca la DNA)numai la Bucuresti. Fac pariu ca esti Bucurestean, pentru ca numai aia se oftica pe prostia lor. Bravo CFR sunteti cei mai tari, si asta o spune un Galatean. O sa vin la Cluj la meciurile din CL. Sper sa picati cu echipe puternice, macar sa vedem spuma europei. O sa vedeti ca Paskany o sa faca echipa competitiva la Cluj, sa moara mitici.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează