FOTBAL  »  Superliga  »  

Stăncioiu revine în poarta lui CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Cadu e suspendat pentru partida cu Unirea Urziceni, iar portarul Lars Hirschfeld a plecat în Germania pentru un control, el acuzînd dureri la spate. Canadianul va fi înlocuit de Eduard Stăncioiu. În locul lui Cadu va juca din primul minut Gabriel Mureşan, mai ales că Sandberg nu face parte, surprinzător, din lot.

Rezerva pentru postul de stoper va fi ivorianul Viera! Semedo nu s-a antrenat după partida cu Pandurii şi ar putea începe din postura de rezervă meciul cu trupa lui Dan Petrescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
 •  09 Aprilie 2008, 19:25

in iarna cfr vroia sa transfere un portar suedez pe nume rami shaaban dar acesta ia refuzat alagand intoarcerea acasa in suedia si la echipa de suflet hammarby. probabil clujeni au regretat ca nu areusit mai ales ca joaca si in nationala suediei dar cred ca cei din cluj au facut o afacere buna ca nu au reusit vazut cateva meciuri cu el dar nu cred ca are ce cauta in poarta poate la poarta

 •  09 Aprilie 2008, 18:59

si steaua poate face mare lucru !>!> o .....

 •  09 Aprilie 2008, 14:46

la pariu ca apara nuno claro:P cat despre cel ce a scris inaintea mea aseara s+a jucat un meci din sferturile c.l. nu din grupe, mare diferenta!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează