FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS MIOVENI 0-2

EXCLUSIV Starea fotbalistului băgat în spital de Mihai Eșanu: „Are mai multe fracturi și fisuri faciale”

Bogdan Rusu, transportat la spital după accidentarea suferită în amicalul cu Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +36   FOTO
Bogdan Rusu, transportat la spital după accidentarea suferită în amicalul cu Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 13:21 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 21:00

Situația medicală a fotbalistului accidentat de Mihai Eșanu în amicalul Dinamo - CS Mioveni 0-2: Bogdan Rusu (31 de ani), golgeterul argeșenilor, va fi indisponibil o lună și jumătate, transmit oficialii clubului.

„Starea lui? Nu prea bună, are mai multe fracturi și fisuri faciale. Va lipsi cel puțin 6 săptămâni, ceea ce pentru noi e o mare pierdere!”, a declarat, astăzi, Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al celor de la CS Mioveni, pentru GSP.ro

Contactat de Gazeta, Bogdan Rusu spune că încă se resimte în urma ciocnirii cu Eșanu, dar că nu-i poartă pică goalkeeper-ului pentru ieșirea kamikaze care l-a scos din circuit:

„Cum să fiu? Umflat tot, dar bine că nu e mai grav. Am mici fracturi în zona feței care nu îmi vor da voie să joc. Nu am ce face, nu e după mine. Mai importantă e recuperarea. Eșanu mi-a scris, nu sunt supărat pe el. I se poate întampla oricui”.

VIDEO Momentul în care Bogdan Rusu e lovit de Mihai Eșanu

Bogdan Rusu a înscris mai mult de 50% din golurile echipei sale

Vestea vine cum nu se poate mai prost pentru formația antrentă de Alexandru Pelici, contrancadidată a lui Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Rusu a fost cel mai productiv om al Mioveniului de la revenirea echipei în Liga 1. A înscris șapte dintre cele 13 goluri ale galben-verzilor, situându-se pe locul 5 în clasamentul marcatorilor din Liga 1.

Cel mai probabil, Rusu ar urma să revină pe teren spre finalul lunii februarie. Va rata, astfel, minimum șase partide din campionat.

Bogdan Rusu, făcut KO de Mihai Eșanu

Fotbaliștii argeșenilor au ieșit șifonați serios din amicalul lui Dinamo. Cel mai rău a avut de suferit golgeterul Bogdan Rusu. Atacantul Mioveniului a fost transportat la spital în urma unei ciocniri cu portarul Mihai Eșanu.

S-a întâmplat la o fază simplă de joc din prima repriză. Goalkeeper-ul dinamovist a ieșit târziu pe o centrare și l-a izbit în plin pe Rusu. Busculat de portar, vârful galben-verzilor a suferit mai multe răni la nivelul feței.

A fost scos de pe teren de către medicii de pe ambulanță, aceștia aplicându-i și un guler cervical. La pauză, Rusu a fost mutat în altă Salvare și transportat la cel mai apropiat spital.

Imagini surprinse de fotoreporterul GSP în amicalul Dinamo - CS Mioveni 0-2

+32 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO EXCLUSIV Scene dure în amicalul lui Dinamo de azi: fotbalist făcut KO, nervi și îmbrânceli: „E la spital, are ochiul umflat”

Dinamo, înfrângere cu CS Mioveni la primul meci al lui Flavius Stoican » Ce echipă a folosit antrenorul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
dd_696
dd_696  •  13 Ianuarie 2022, 20:12

In locul lui Esanu i-as da in judecata pt aceasta mazgaleala pe *** care au "scris" articolul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tricisport
tricisport  •  13 Ianuarie 2022, 16:33

In tara ta echipele in insolventa platesc mai repede decat cele "la liber"? Da. Inseamna ca esti intr-o colonie.

st.il.
st.il.  •  13 Ianuarie 2022, 15:53

Păcat, mare păcat !. Oare de ce ?. Era un simplu amical !...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează