FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SLAVEN BELUPO 0-2

Start fals

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Dinamo Bucureşti a pierdut primul test disputat în Turcia, 0-2 cu Slaven Belupo. Golurile croaţilor au fost marcate de Sehici (min 32) şi Boljak (min 45). Roş-albii au început bine partida, Florin Bratu şi Gabriel Boştină ratînd două oportunităţi mari de a înscrie. Totuşi la cea de a doua fază de atac mai consistentă de-a oaspeţilor, defensiva dinamoviştilor a fost surprinsă şi Sehici a fost lăsat singur cu Matache, poziţie din care nu a iertat, deschizînd scorul. Cel de-al doilea gol a venit în minutul 45, Boljak reuşind un şut de senzaţie de la 18 metri.

În a doua repriză, Cornel Ţălnar a mizat pe un cuplu de atacanţi format din Marius Alexe şi Liviu Ganea. Apoi, tehnicianul dinamovist a forţat, schimbînd un fundaş, Lucian Goian şi introducîndu-l pe Daniel Opriţa. Marius Alexe (18 ani) a fost cel mai periculos jucător al lui Dinamo fiind de două ori aproape de a marca. Nu a reuşit, iar roş-albii au debutat cu stîngul în cantonamentul de pregătire din Turcia.

- Andrei Mărgăritescu a fost căpitanul lui Dinamo

-Daniel Opriţa a intrat pentru prima oară pe teren în acest an

-următorul amical al lui Dinamo se va disputa vineri de la ora 15:00 cu echipa lui Emilian Dolha, Lech Poznan (Polonia)

 

Detalii pe dinamovişti.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  06 Februarie 2008, 20:28

goian /!

 •  06 Februarie 2008, 19:32

Nu o sa te imbogatesti dar 2-300$ pe luna tot faci.Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe urmatorul link: h t t p : / / b u x . t o / ? r = g e p e t o da fara spatii intre litere tre sa le uniti , am scris asa k altfel nu ma lasa astia sa public comm.dupa ce intri iti faci cont dureaza un minut , apoi dai la S u r f A d s sus si vezi k ai vreo 20 reclame .intri pe fiecare dai click si vezi k stanga sus incepe o numaratoare inversa de la 30 la 0, de4ci dureaza 30 sec la fiecare reclama.dai la toate reclamele odata pe zi.dupa ce iti faci cont vei primi un mail cu linku tau personal pe care il poti da pe net mai departe si pt fiecare pers care intra sisi face cont pe linku tau vei primi bani la fiecare clik al lui pe vreo reclama.k sa vezi cati bani ai facut dai la My Stats. Baftos la toti nu va costa nimik sa incercati!!!

 •  06 Februarie 2008, 19:13

Nu-i nici o rusine sa pierzi cu asa o formatie, pai astia au speriat Europa...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează