FOTBAL  »  Superliga  »  OLANDA

Start in Olanda

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2007 00:00

Azi, cu Heerenveen - Willem, incepe campionatul olandez. Singurii romani din intrecere au ramas Ogararu si Mitea, de la Ajax, care va evolua duminica, "afara" cu De Graafschap. In intersezon, Feyenoord i-a adus pe Makaay (Bayern) si Van Bronckhorst (Barcelona), PSV - pe Perez (Ajax) si Lazovici (Vitesse), iar Ajax - pe Urzaiz (Bilbao), Rommedahl (Charlton) si Luis Suarez (Groningen). La plecari, Ajax i-a dat pe Sneijder (Real, 27 de milioane de euro) si Babel (Liverpool, 17), Feyenoord - pe Drenthe (Real, 14) si Castelen (Hamburg, 4), PSV raminind fara Cocu, ajuns sub comanda lui Boloni la Al Jazeera (Emirate).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează