FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua a câștigat bătălia cu Dinamo pentru un fotbalist: "E un pas imens în cariera mea"

Foto: Absport.ro
Foto: Absport.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 19:10

De câteva zile, la antrenamentele Stelei, participă și un portar de 17 ani venit de la Unirea Alba Iulia. Jucătorul urmează să semneze în următoarele zile un contract cu roș-albaștrii.

Cătălin Suciu este legitimat la Unirea Alba Iulia (Liga 4), dar a evoluat și pentru naționala României U19. Meciurile din poarta "tricolorilor" l-au impresionat și pe Mircea Rednic, care era dispus să-l aducă la Dinamo, anunță ziarulunirea.ro.

Tânărul goalkeeper a ales să meargă la Steaua și ar urma să semneze noul contract cu formația roș-albastră până pe 16 martie.

"E un pas imens în cariera mea, să văd că sunt interesate cluburi atât de mari de serviciile mele. Eu am ales Steaua și sper să rămân aici" Cătălin Suciu

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1615510982050748
Corneliu Dumitrascu  •  12 Martie 2016, 07:15

steaua a mai avut nun mare portar suciu.sper ca acest copil sa-i calce pe urme.o..tempora...ce portari.haidu si suciu.

andy56
andy56  •  12 Martie 2016, 00:56

alta promisiune care-a ***....ce pacat de faptul ca tinereii sunt sfatuiti prost......sau poate se multumesc cu putinul de-l "varsa" ciobanu' ?!? Baiete, vai de viitorul tau.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  11 Martie 2016, 23:06

Nu e "copt" pt o echipa cu pretențiile Stelei, chiar si acum ca e inca FCSB. Nu are sanse sa prindă primul 11 iar daca va rămane pe banca va muri ... speranța. Uite la măscăricii astia doi, Nita si Cojocaru, trebuiau sa faca precum Tatarusanu si sa apere întâi la o echipa mai mica, acolo unde mai poate si greși. Ca sa poti face un astfel de pas si de la o echipa de Liga a 4-a sa treci direct la campioana en titre care au un lot plin de vedete (chiar daca in cele mai multe cazuri a rămas doar numele) si unde așteptările sunt imense trebuie sa fi un super talent, ceea ce nu cred ca e cazul ... Lui Reghe ii trebuia un Felgueiras, desi deocamdata nu poarta i-a pus cele mari probleme.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează