FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a fost refuzată de un atacant francez: "N-am vrut acolo"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 martie 2013 23:14

Steaua a încercat să perfecteze transferul unui tînăr atacant francez, dar s-a lovit de refuzul fotbalistului.

Atacantul Yannick Boli, în vîrstă de 25 de ani, care şi-a făcut junioratul la PSG, a declarat într-un interviu pentru presa ucraineană că a refuzat pe Steaua, preferînd să joace la Zorya Luhansk, în prima ligă din Ucraina. "Nu am vrut la Steaua, am preferat varianta de aici".

Zorya a plătit 300.000 de euro în această iarnă pentru transferul fotbalistului. Boli evolua la echipa bulgară Chernomorets Burgas.

Chiar dacă e născut în Franţa, Boli a fost naturalizat şi a evoluat într-o partidă pentru naţionala Coastei de Fildeş.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
vandersaar
vandersaar  •  22 Martie 2013, 15:45
Postat de blue_sky pe 22 Martie 2013, 08:50

Da, mare afacere a facut ca s-a transferat in Ucraina, venind din Bulgaria!In loc sa joace in Champions League cu Steaua, s-a infundat in Ucraina si nu la o echipa de top.Nu stiu cat de bun este, dar cu siguranta nu prea il duce capul!

Care Champions League ma ? Bai sunt doua tururi preliminare, sunteti asa singuri ? La cluburile din Romania se schimba "treaba" cum se schimba si vremea ... de pe o zi pe alta, si tare ma tem ca se schimba treaba radical. Apoi jucatorul n-a venit, pt ca stie foarte bine ce imagine are Romania.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Martie 2013, 12:15
Postat de dinamovistfaravoie pe 21 Martie 2013, 22:52

si-a dat seama ca daca venea aici ..avea viitorul terminat.bravo lui ca si-a dat seama

1. de marele dinamo nu a auzit ca altfel venea acolo. 2. a ales o echipa de renume de care pun pariu ca nu ai auzit dar sunt convins ca esti fanul ei. Se numeste Zorya Luhansk. 3. Eu chiar imi doresc o echipa romaneasca cu cat mai multi romani, are dreptate totusi ciobanul ca daca nu ai bani sa aduci un strain cu adevarat bun mai bine aduci niste tineri romani care promit. Aia cu adevarat buni de afara nu vin la 10.000 pe luna hai sa fim seriosi.

blue_sky
blue_sky  •  22 Martie 2013, 08:50

Da, mare afacere a facut ca s-a transferat in Ucraina, venind din Bulgaria!In loc sa joace in Champions League cu Steaua, s-a infundat in Ucraina si nu la o echipa de top.Nu stiu cat de bun este, dar cu siguranta nu prea il duce capul!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează