FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua a găsit rezolvarea pentru problemele din axul central » În iarnă încep negocierile!

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2015 14:21

Steaua are tot mai multe probleme la mijlocul terenului, unde Breeveld n-a avut jocuri deloc bune, iar Tahar a fost anunțat că în iarnă i se va căuta echipă.

Campioana României a găsit un mijlocaș central în persoana lui Alexandru Mateiu de la CS U Craiova, susține Digisport. Roș-albaștrii se vor pune în iarnă la masa negocierilor cu oficialii olteni și cu jucătorul.

Fotbalistul în vîrstă de 25 de ani a mai fost dorit de Steaua în 2013, cînd antrenor era Reghecampf, care îl considera pe Mateiu unul dintre cei mai promițători fotbaliști de la acea vreme.

Mijlocașul evolua atunci pentru FC Brașov, iar lipsa unei oferte mulțumitoare din partea Stelei l-a făcut pe Ioan Niculaie să închidă negocierile.

700.000 €e cota de transfer a lui Mateiu, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
observator_federal
observator_federal  •  20 Octombrie 2015, 22:36

Mateiu chiar joaca constant bine, ar trebui sa plece la o echipa mare... deci nu la FCSB! Oricum, la cate stiri se vehiculeaza despre transferari la FCSB (marele subiect de discutie al suporterilor - cati au mai ramas - echipei lui Becali) s-ar putea sa fie, de fapt, un zvon fara acoperire!

theodoric
theodoric  •  20 Octombrie 2015, 14:49
Postat de dincolodenori pe 20 Octombrie 2015, 14:41

Pe fir a intrat si Dinamo.....astia au bani acum de investitii ......::::))

suna-l ba pe gigi sa-l ia mai repede... nu puteti sa pierdeti asa ceva...

dincolodenori
dincolodenori  •  20 Octombrie 2015, 14:48
Postat de legendavisinie pe 20 Octombrie 2015, 14:45

Salut, stiai ca Rapidul e pe primul loc ? De ce crezi ca nu are clona fcsb galerie, iar la meciuri vin din ce in ce mai putini spectatori ?

Pai este criza bre ,nu sunt bani .Da sunteti pe primul loc ,va urmaresc dara.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează