FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, VINERI, ORA 21:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Steaua a primit doar avertisment! Vor fi suporteri în tribune la derby-ul cu Rapid!!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2009 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, dezvăluie că derby-ul cu Rapid se va disputa cu suporteri în tribunele din Ghencea.

Chiar dacă se temeau de o sancţiune mai aspră din partea Comisiei de Disciplină după incidentele petrecute la partida din weekendul trecut contra lui Dinamo, suporterii Stelei vor putea asista la cel mai important joc al etapei a 31-a. "Am primit doar avertisment! Vom avea suporterii lîngă noi la acest meci!", a comentat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, pentru gsp.ro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  13 Mai 2009, 21:30

am spus tot timpul sa avem fotbal in romania trebuie desfintate dinamo si steaua.uitativa ce face pe fata inchipuitiva ce face prin spate.desfintarea stelei si a lui dinamo si in 3-4 ani o sa avem fotbal.cat timp aceste echipe stau se va face aranjamente si nu vom putea sa vedem care jucatori au potential vom pentru k sant obligati sa cedeze meciuri sau puncte

durden
durden  •  13 Mai 2009, 21:05

haideti va rog,va implor domnilor jurnalisti tratati si acest caz dupa cum le-ati tratat pe cele legate de dinamo!faceti talk showuri cu titluri atragatoare si vorbiti si despre neregulile de la steaua acum!!nu?nu vreti?cum,nu sunteti impartiali?!doamne,ce soc!NOT!

 •  13 Mai 2009, 17:33

crocobaurilor va asteptam.....by:hooligans steaua sud side

Vezi toate comentariile (10)
Comentează