FOTBAL  »  Superliga  »  ŞEDINŢĂ

Steaua a propus ca echipele să poată rezilia unilateral contractele jucătorilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2009 00:00

Clubul Steaua a propus, luni, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF ca formaţiile să poată rezilia unilateral contractele jucătorilor, dar membrii forului au respins această idee în unanimitate, au declarat, agenţiei NewsIn, surse apropiate FRF.

"Steaua a venit cu propunerea ca un club să rezilieze când vrea, unilateral, contractul jucătorilor. Dacă nu le convine ceva cluburilor şi vor să dea afară un jucător, conform acelei propuneri, acestea puteau da afară jucătorii.

Bineînţeles că membrii Comitetului Executiv au respins această propunere, pentru că formaţiile nu pot da afară fotbaliştii când vor muşchii lor. Unii membrii au spus ca propunerea să fie adoptată, dar dacă se introduce şi reversul, adică şi jucătorul să poată rezilia unilateral contractul, dar aşa nici nu s-a pus problema", a spus sursa citată.

Clubul Steaua a venit cu această propunere în cadrul şedinţei CEx al FRF, lucru care confirmă spusele patronului Gigi Becali, cel care afirmase că nu mai are bani şi nu îşi poate permite să mai plătească salarii foarte mari jucătorilor. Mai mult, din câte se pare, fotbaliştii de la Steaua au de primit unele restanţe financiare de la clubul din Ghencea, iar finanţatorul a spus că aceştia îşi vor primi banii doar dacă merg în cupele europene.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
 •  01 Iunie 2009, 22:13

GIGI< DU-TE la dinamo!!!!!

ockiu
ockiu  •  01 Iunie 2009, 19:42
Postat de pe 01 Iunie 2009, 19:16

Datii voie ciobanului si argatului sau sa angajeze in fiecare zi cate 5 fotbalisti,sa-i tina doua zile si apoi sa-i vanda si sa castige cate 5 mil de euro ,bine ?

:)) mdea asta nu putea fi decat ideea lu` jiji - el asa face la stana - cand o oaie nu mai produce - o taie ... din pacate pentru el - cu angajatii nu`i chiar asa ... daca nu mai poate de ce nu o vinde?! are doar de castigat daca vinde clubul - nu mai plateste nimic si`n plus cred ca ia ceva banuti - deci ar avea cu ce sa se mai intretina (saracu` de el ca tot a ramas fara bani)

 •  01 Iunie 2009, 19:21

Ma uit cu groaza cum in toate ziarele si cartile, fie tiparite fie online, intalnim din ce in ce mai des greseli gramaticale grave. Mai ales folosirea acelui i, cum gasim si aici in "Unii membrii...". "Unii membri..." este corect stimabililor. Din pacate, dupa moartea lui Pruteanu, cel care s-a chinuit in zadar sa deschida ochii romanilor si au ras toti de el, observam ca analfabetismul este in crestere alarmanta nu numai in randul elevilor ci si al scriitorilor, ziaristilor

Vezi toate comentariile (12)
Comentează