FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a renunţat la una dintre cele mai importante ţinte ale verii: ”Discuţiile s-au oprit!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 22:18

Steaua i-a transferat pe Alexandru Toşca şi pe Giedrius Arlauskis, însă Constantin Gîlcă l-a convins pe Gigi Becali că mai are nevoie de întăriri.
Chiar dacă încearcă să acopere plecarea lui Mihai Pintilii la Al Hilal, a renunţat la una dintre cele mai importante ţinte. Pablo Brandan, 31 de ani, nu va mai reveni în Ghencea, după mai bine de doi ani de la transferul în China.

"Transferul lui Brandan la Steaua nu mai este de actualitate. Discuţiile s-au oprit. Steaua nu s-a arătat foarte interesată şi lucrurile n-au avansat. Căutăm altă variantă", a anunţat Bogdan Mara, impresarul argentinianului, conform SportNews.

1 trofeu a cîştigat Brandan la Steaua, Cupa României din 2011

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Iunie 2014, 21:29

Nu poti sa ii iei chiar pe toti fara bani ! De fapt avem de a face cu o insolventa mascata! Se vand jucatori si se achizitioneaza altii numai daca sunt liberi ! Daca Steaua nu se califica in grupele CL, ceea ce e aproape imposibil pentru ca vor avea si un meci adevarat nu numai amicale cu echipe nou infintate, la sfarsitul turului jucatorii importanti din echipa , plus antrenortul vor pleca ! E greu si ii inteleg pe stelisti ca nu pot concepe asta dar presul va fi dat la o parte !

blaustein
blaustein  •  15 Iunie 2014, 17:34

Asta venea sa mai ia un ban la batranete fara sa se oboseasca prea tare, ca deh e latin... Sunt vremuri grele si nimeni nu-i mai da banu' gros lui Brandan ca a participat el cu Urziceni in UCL, ca mare meserias oricum nu e. La arabi fratelo!

vladimir1312
vladimir1312  •  15 Iunie 2014, 01:47

fc sheep cheap asteapta sfarsitul CM pt. a transfera.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close