FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a rezolvat problema care o măcina » Reghecampf a găsit soluția pentru poarta Stelei în grupele Ligii

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 20:24

Steaua s-a interesat în ultimele zile de portarul Astrei, Silviu Lung jr, lucru confirmat și de președintele de imagine al campioanei Helmuth Duckadam.

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că formația pregătită de el ia în calcul să aducă un portar, însă doar în anumite condiții.

"V-am spus că ne dorim să aducem un portar pentru grupele Champions League, dacă vom câștiga campionatul. Deocamdată ne bazăm pe cei doi portari pe care îi avem, plus Poiană, un junior. Care trebuie să crească și el. Vom vedea din vară dacă vom avea nevoie.

Dar, la cum decurg lucrurile în momentul de față, la forma pe care o arată Niță, la cum se pregătește Cojocaru la fiecare antrenament, cred eu că vom avea soluții și pentru grupele Champions League. Vom vedea”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  22 Februarie 2016, 14:54

...grupele mici...o asemenea aroganta poate sa ti-o dea numai...Prostia...de abia astept meciurile din grupe..lsi fcsp,in fata tv-lui...ha,ha...

ortega
ortega  •  22 Februarie 2016, 11:18
Postat de lapusneanul pe 22 Februarie 2016, 08:54

cum naiba ma, fecesepitesti a ajuns deja in grupele ucl si noi nu stim ? mopul isi face treaba, baietii de aici scriu ce vrea ea..:)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Februarie 2016, 08:54

cum naiba ma, fecesepitesti a ajuns deja in grupele ucl si noi nu stim ? mopul isi face treaba, baietii de aici scriu ce vrea ea..:)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează