FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETROLUL - STEAUA, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua a sacrificat Cupa ca să-l trezească pe Florin? » "Şi-a dat seama că el e vinovat!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 19:32

Gigi Becali, patronul Stelei, a explicat la GSP TV cum a reuşit să îl facă pe Florin Costea să înţeleagă că nu poate să fie titular şi că e singurul vinovat pentru gesturile urîte făcute în ultima vreme.

"Eu am vorbit cu Ilie. «Băi, Ilie, ia bagă-i pe amîndoi să vedem ce fac. Pot să joace amîndoi?». Mi-a zis că se poarte şi i-a băgat cu Timişoara. L-am cîştigat pe Florin după meciul ăsta. El s-a ruşinat că şi-a dat seama că a făcut gesturi urîte şi că el e cel vinovat. Vă dau cuvîntul meu de onoare că Florin Costea e schimbat 180 de grade, e un alt om.

El e un mare fotbalist, dar trebuia să îi demonstrez că greşeşte. I-am demonstrat, s-a convins 100% că nu poate să fie titular şi că e vinovat pentru gesturile lui, a recunoscut în faţa echipei. I-am spus şi lui Ilie că n-are nici un fel de problemă pentru că astăzi o să bată şi o să ajungem la 8 puncte ", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (4)
bozgor
bozgor  •  30 Octombrie 2011, 20:22

creierul lui jiji a devenit spongios , se dezintegreaza. ramane stana fara baci .

alfar
alfar  •  30 Octombrie 2011, 20:15

gigi asta sau e un geniu pe care nu-l intelege nimeni sau un nebun. iar fratii costea, PRAZalienii stelei, oameni pe gustul patronului. caracter ZERO.

red77
red77  •  30 Octombrie 2011, 20:13

cred si eu ca e schimbat !!!! si-a luat tanga si izmene !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează