FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua, aproape să pună mîna pe un fotbalist dorit de AC Milan » Italienii l-au vrut, dar clubul de care aparţine i-a pus beţe-n roate

Articol de GSP - Publicat joi, 01 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 01 ianuarie 2015 18:37

Steaua este în tratative pentru primul transfer al anului şi este aproape să-l achiziţioneze pe tînărul fotbalist al Oţelului Galaţi, Alexandru Tudorie.
Jucătorul gălăţenilor recunoaşte că ar accepta un transfer în Ghencea şi spune că marele său vis este să joace în străinătate.

"Pe mine nu m-a căutat nimeni din Ghencea. Am văzut şi eu declaraţiile domnului Munteanu cum că aş fi dorit de Steaua, dar de la interes pînă la semnarea actelor este cale lungă. Steaua este cea mai bună echipă din România, este campioană şi nu cred că există jucător care să nu-şi dorească să joace acolo.

Eu mă simt pregătit să fac acest pas. Din Ghencea te poţi transfera mai uşor în străinătate. Sincer, aş pleca afară dacă aş avea de ales. M-aş putea împlini mult mai rapid din punct de vedere profesional", a spus Tudorie pentru Fanatik.

Atacantul în vîrstă de 18 ani povesteşte cum a fost aproape să semneze cu AC Milan şi spune ce l-a împiedicat să facă acest pas.

"Am fost în probe (n.r. la AC Milan), dar nu am fost atent şi am semnat o hîrtie dată de Oţelul. Şi cînd cei de la Milan au dorit să mă legitimeze s-au trezit că Oţelul cere bani pe mine.

Ei ştiau că sînt liber de contract. Dacă nu semnam acel document acum aş fi fost, probabil, la AC Milan", a mai adăugat Tudorie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
domodo
domodo  •  02 Ianuarie 2015, 15:12

sa se duca unde o vrea ca NU ESTE DE STEAUA!!!o sa vedeti!!!!

nebraska
nebraska  •  02 Ianuarie 2015, 10:12
Postat de dash.berlin pe 02 Ianuarie 2015, 10:10

Máróniúle, tie trebuie sa-ti explice omul de 10 ori si tot nu intelegi .Nu degeaba vinzi cazane din caruta prin parcarile de langa Tg Mures :)))

Macar nu mai posta ma,te faci de ras...ai fost cu satra prin tara de sarbatori?

dash.berlin
dash.berlin  •  02 Ianuarie 2015, 10:10
Postat de nebraska pe 02 Ianuarie 2015, 09:39

Zinganoi prost crezi ca Milan se uita la cateva sute de mii daca-l vroia? Prosti mai sunteti prin satra.

Máróniúle, tie trebuie sa-ti explice omul de 10 ori si tot nu intelegi .Nu degeaba vinzi cazane din caruta prin parcarile de langa Tg Mures :)))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close