FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA PLOIEŞTI

Steaua - Astra se joacă la Buzău!

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

După ce Comisia de Disciplină a LPF a decis ca Steaua să dispute următorul joc considerat pe teren propriu pe un alt stadion în urma incidentelor petrecute în Ghencea la finalul partidei cu Poli Timişoara, conducerea roş-albaştrilor a hotărît ca întîlnirea cu Astra din etapa a 31-a a Ligii I să se dispute la Buzău.

Stadionul "Gloria" îndeplineşte criteriile de omologare pentru prima divizie şi a fost ales în detrimentul arenei "Nicolae Dobrin" din Piteşti.

Steliştii au decis să joace la Buzău pentru că acolo este un oraş în care cei mai mulţi suporteri ţin chiar cu echipa din Ghencea. De altfel, pe vremea cînd Gloria Buzău evolua în Liga 1, echipei i se spunea Steluţa şi din această cauză, nu doar din pricina legăturilor lui Gigi Becali cu Costel Bucur, pe atunci investitorul buzoienilor.

Stadionul din Buzău este o copie aproape fidelă a arenei din Ghencea, scaunele fiind chiar în culorile roşu şi albastru.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează