FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua, comparată cu marile cluburi ale Europei: "A juca aici e ca şi cum aş fi la Inter, AC Milan sau Juve"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 ianuarie 2014 14:47

Golgheterul Stelei din acest sezon, Federico Piovaccari, este foarte fericit că a ales să vină în România şi şi-ar dori să rămînă şi din vară.

"De cînd am venit aici, pot spune că oraşul m-a uimit, iar din punct de vedere fotbalistic, a juca aici, este ca şi cum aş fi în Italia, la Inter, Milan sau Juventus.

Să joc în faţa a 40-50.000 de spectatori a fost o emoţie extraordinară, aşa că sînt mulţumit de alegerea făcută.

Eu în acest moment trăiesc o poveste frumoasă, am jucat în Champions League, am înscris goluri importante, cu Legia Varşovia, pentru a ne califica în grupe, apoi cel cu Basel, am înscris 12 goluri în jumătate de campionat.

Aici mă simt bine, rămîn sigur pînă în iunie. În vară nu ştiu, nu depinde doar de mine", a spus Piovaccari pentru DigiSport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
strazi1
strazi1  •  18 Ianuarie 2014, 23:13

Una peste alta, s-a vazut bucuria lui PIOVA cu golul din preliminariile cu LEGIA, cand zburda pe teren ca un nou nascut, mai mult ca sigur toti am face la fel in situatia lui, omul e platit regeste, deci nu il intereseaza decat golurile si atat, restul e pentru prostalani si cei care nu stiu fotbal si SACTISFACTII ALE VIETII..

ricco
ricco  •  18 Ianuarie 2014, 22:06

Steaua - CIUCA BATAII IN EUROPA si tot mai au gura sa vorbeasca.... O ADUNATURA DE PORCI !!!...

roadster1988
roadster1988  •  18 Ianuarie 2014, 20:34

pai este si normal,asta este de liga a 3-a din italia....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează