FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua continuă perioada de mercato » Ce posturi vrea să mai acopere Reghecampf

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 19:50

Steaua a transferat în această iarnă nu mai puțin de 9 fotbaliști, iar dacă mîine se va concretiza și mutarea lui Timo Gebhart, roș-albaștrii ar ajunge la 10 nume noi în această perioadă de iarnă.

Campioana României nu se oprește aici și transmite prin vocea antrenorului Laurențiu Reghecampf că dorește să mai transfere un fundaș central și un portar.

"Vrem să ne calificăm din nou în Liga Campionilor, așa că trebuie să cîștigăm play-off-ul. Noi încercăm să aducem jucători pe care să îi folosim pe mai multe poziții. Îmi doresc foarte mult un jucător de talie, de 1,94 - 1,95 metri, care să ne ajute la fazele fixe.

Momcilovici are talie pe partea stîngă, pe dreapta îl avem pe Rîpă, noi căutăm încă un fundaș central, ca să putem să-l folosim pe Papp pe partea dreaptă", a spus Reghecampf la Digisport.

"Dacă vine un portar, acesta trebuie să fie mult peste ce avem noi acum, să fie numărul 1, să ne ajute să intrăm în grupele Ligii. Dacă este o soluție doar pentru bancă, atunci nu ne ajută! Un portar trebuie să aibă talie, vor fi jocuri dure în preliminariile Ligii, cu echipe puternice, genul acesta de meciuri se cîștigă de multe ori din faze fixe" Laurențiu Reghecampf

Steaua i-a transferat pînă acum pe: Bourceanu, Pintilii, Pîrvulescu, Momcilovici, Bawab, Marica, Chitoșcă, Dumitraș și Ștefănescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
cris4co
cris4co  •  23 Ianuarie 2016, 01:05

atentie la postu Pastelui...

steaua024
steaua024  •  22 Ianuarie 2016, 23:31

Eu spun ca si alte echipe vor juca bine in play-off, miza fiind mare, insa cum vor sta cu...benzina !? Iar ii vad pe "vitezisti" ca vor zburda pe teren dupa min. 60-70 !! :)))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Ianuarie 2016, 21:41

Postul Pastelui si Postul Sf maria prodan !!! La primul am indoieli , va fi macel !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează