FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - RAPID, LUNI, 24 OCTOMBRIE, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua din ce în ce mai aproape de Ghencea » "Sînt şanse să jucăm cu Rapid acasă, există discuţii"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 14:55

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, crede că sînt şanse foarte mari ca echipa sa să evolueze în meciul cu Rapid pe stadionul din Ghencea.

"Cel mai important lucru este să avem rezultate. Sînt convins că dacă vom avea aceeaşi atitudine ca la meciul cu Oţelul, acelaşi rezultat, încetul cu încetul suporterii vor reveni la stadion. Importantă este şi mutarea echipei pe Ghencea. Şi acest lucru cred că va conta foarte mult în relaţia cu suporterii.

Un club mare care doreşte să cîştige campionatul are cel mai mare avantaj atunci cînd joacă pe terenul care a făcut tradiţie. Sînt şanse să jucăm meciul cu Rapid în Ghencea, dar deocamdată nu pot aprecia procentual. Există comunicare între cele două părţi şi asta e foarte important", a spus Narcis Răducan.

Sursă: Mediafax

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (17)
cosminstelistu
cosminstelistu  •  08 Octombrie 2011, 03:06

ba ce miar place sa le dam m..e la rapidisti pe ghenceasa taca dracu din gura si sa isi dea seama ca steaua ii ce mai tare

stelistu.da.aur_
stelistu.da.aur_  •  07 Octombrie 2011, 16:52

aolo, pai daca nentoarcem acasa nu mai are niminea sanse cu noi ca ii batem dan cauza ca ieste atmosfera frumoasa cum nu ie in alte parti dan lume!

tatarusanu77
tatarusanu77  •  06 Octombrie 2011, 21:57

:P

Vezi toate comentariile (17)
Comentează