FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua explică într-un comunicat ce virus i-a lovit şi cum se mai simt fotbaliştii în acest moment

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 18:34

Mai mulţi jucători stelişti au fost loviţi de un virus stomacal înaintea partidei de vineri cu FC Vaslui, încheiată pînă la urmă cu un succes al moldovenilor. A fost şi prima înfrîngere a roş-albaştrilor în acest sezon din Liga 1.

După problemele medicale pe care le-au invocat mai mulţi jucători ai lui Laurenţiu Reghecampf, clubul stelist a oferit un comunicat de presă în care a prezentat starea actuală a echipei.

1. În ziua care a precedat partida cu FC Vaslui, cîţiva jucători din cadrul lotului au prezentat simptomatologie caracteristică unei enterocolite. Natura acesteia pare să fie una virală, însă nu ne putem pronunţa cu exactitate pentru moment, avînd în vedere faptul că ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

2. Au fost afectaţi mai mulţi jucători, însă, din fericire, nu au fost înregistrate forme grave ale afecţiunii, care să necesite spitalizarea. Din păcate, din cauza faptului că simptomele au apărut în apropierea orei de disputare a partidei, cîţiva dintre aceştia nu au fost apţi pentru jocul cu FC Vaslui.

3. Situaţia jucatorilor afectaţi este sub control, aceştia reluînd antrenamentele în mare majoritate. În plus, fotbaliştii sînt atent monitorizaţi în continuare şi au dat semne de ameliorare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
aldo_m
aldo_m  •  14 Aprilie 2014, 17:48

AR TREBUI FACUT UN CONTROL ANTIDOPING e posibil sa AVEM NISTE SURPRIZE ca rica neaga TRAIESTE SI E UN MARE STELIST PRINS DROGAT SI N=A PATIT NIMIC nici el nici echipa asa ca baietii pot trage pe nas

custeauapanalamoarte1947
custeauapanalamoarte1947  •  14 Aprilie 2014, 12:57

Cata frustrare din partea catelusilor ... Si care e problema daca a pierdut Steaua ? Trebuia sa bata sa va distantati voi de Vaslui ? Va este frica :)))))) ... catelusi mici si frustrati :))))

un_dinamovist112
un_dinamovist112  •  14 Aprilie 2014, 05:27
Postat de caminero pe 14 Aprilie 2014, 00:50

Virusul ucigaș ... degrabă onorîtoriu de cote de pariuri :D :D :D

Se face tot posibilul k Vaslui sa ajunga pe loc de europa .........

Vezi toate comentariile (37)
Comentează