FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua face galerie giuleştenilor în această seară » Duckadam: "Ţin cu Rapid, dar sper să fie ultima dată"

Helmuth Duckadam ţine cu Rapid în confruntarea cu CFR Cluj
Helmuth Duckadam ţine cu Rapid în confruntarea cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 12:25

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al grupării din Ghencea, a declarat că, deşi nu şi-ar fi dorit, în această seară, la partida dintre CFR Cluj şi Rapid (21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO) va fi suporterul giuleştenilor.

În speranţa că vor reuşi să treacă de Sportul Studenţesc (duminică, 21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO), steliştii speră că elevii lui Răzvan Lucescu vor pleca cu cele trei puncte de la Cluj, un asemenea rezultat relansînd lupta pentru titlu.

"Au fost prea multe surprize, pînă acum, ca să putem spune cine este campioană. CFR are meciuri grele în următoarele două jocuri, mai ales cel de acum cu Rapid şi nu cred că situaţia se va menţine aşa în fruntea clasamentului. Sîmbătă voi fi suporterul Rapidului, încă o dată, dar sper sa fie pentru ultima dată“, a declarat Helmuth Duckadam, la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
gabiluci
gabiluci  •  08 Aprilie 2012, 03:34
Postat de costacurta pe 07 Aprilie 2012, 18:17

ce naiba bai fratilor, tinem cu aia tinem cu aia, nu conteaza cum se termina, DACA STEAUA PRINDE UEFA MARE MIRARE.

vai de steaua noastra - am ajuns sa ne rugam de altii - dar daca la Steaua nu pleaca cine stim noi, o sa ajungem sa tinem cu toate celelealte echipe ca sa ramanem in prima divizie.

gabiluci
gabiluci  •  08 Aprilie 2012, 03:32
Postat de mariuspc pe 07 Aprilie 2012, 19:16

D-le Duckadam am avut un respect deosebit pt dumneavoastra dar modul cum ginditi si va comportati ma duce cu gindul ca acum sinteti sosia Ciobanului. Mare pacat ca bani vau intunecat judecata si dintro persoana respectata ati ajuns sluga unui cioban psihopat.Performanta echipei propri nu se oglindeste in insuccesul echipelor adverse.Daca propria echipa nu joaca nimic si nu reuseste sa cistige in fata unor echipe de la jumatatea clasamentului puteti sa faceti galerie adversarilor CFR-ului cit vreti. Sinteti jalnic prin declaratiile care la faceti dintrun om cu coloana vertebrala ati ajuns o cirpa cu care spala pe jos Becali. PACAT

ai dreptate. Se pare ca la Steaua de azi (simpla coincidenta de nume cu Steaua de alta data) - nu rezisti fara sa fii sluga la cioban. Pacat

vendetta87
vendetta87  •  07 Aprilie 2012, 21:04

ultima data da ce pleci undeva?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează