FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua face planuri de apărare în cazul unei sancţiuni UEFA » Paşii care ar trebui urmaţi

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 08 iunie 2013 20:49

Steaua riscă suspendarea din cupele europene, ca urmare a condamnării lui Gigi Becali în Dosarul Valiza. Mihai Stoica a explicat care e situaţia actuală şi a spus că în cazul unei sancţiuni, clubul său e pregătit să se apere.

"Pe plan intern există deja o hotărîre definitivă şi irevocabilă. Nu s-a mai întîmplat nimic din 2008 pînă acum pentru a se redeschide cazul. În momentul cînd noi întocmit actele pentru a obţine licenţa pentru competiţiile intercontinentale aveam decizia definitivă de la cea mai înaltă instanţă sportivă din România şi decizia judecătorească a Înaltei Curţi, complet de 3 judecători: achitare.

Toată lumea aşteaptă acum să vadă ce se întîmplă la UEFA. Deocamdată nu s-a declanşat nici o procedură împotriva noastră. Dar se poate declanşa oricînd. Dacă cei de la UEFA vor considera că trebuie să sesizeze Comisia de Disciplină, iar Comisia să ne informeze, noi vom avea termen să pregătim apărarea. Apoi termen pentru atac, dacă decizia este nefavorabilă. Dar este posibil ca cei de la UEFA să considere că nu e cazul să se sesizeze", a declarat MM la Dolce Sport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (113)
aafilip.
aafilip.  •  16 Iunie 2013, 12:28
Postat de daniels7714 pe 09 Iunie 2013, 08:05

fraiere mergi si vezi daca mai e ceva din clubul vostru ! , se demoleaza tot ... ia-ti caruta si fuga la fier !

VEZI CA ESTE ZI DE VIZITA ... CHIFTELE .. PRASTIE ...PARNAIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fcsb_bv
fcsb_bv  •  09 Iunie 2013, 11:35
Postat de pinteaviteazul pe 09 Iunie 2013, 10:54

Acum se pune intrebarea...pt.titlul asta cite valize au circulat ?? Precedentul exista !

inseamna ca nu ai vazut meciurile Stelei. naspa pentru tine. vezi rezultatele directe cu primele 10 echipe si da-ti seama cate valize. este cel mai clar campionat castigat din ultimile 6. toate celelalte au fost cu surprize si nu o spun eu ci Porumboiu un om din fotbal. pe spatele Stelei (cea cu valize) in europa a jucat direct in grupele UCL echipe care altfel nu aveau nici o sansa. si acum este la fel Steaua este cap de serie in Europa tot pe valize si altele. vai de echipele voastre. asta e mentalitatea noastra. inteleg in campionat dar hai sa luam jocurile din Europa sa vedem pe ultimii 10ani ce echipa a adus puncte cele mai multe, indiferent pe ce pozitie in campionat a terminat.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  09 Iunie 2013, 10:54
Postat de steaua.libera pe 09 Iunie 2013, 00:55

Ce cauta valiza aia plina de bani acolo? Pentru teren s-a dovedit ca nu erau. In fine, nu vreau sa reiau controversele pe tema asta, dar hai sa nu facem negrul alb doar pentru ca e numele patronului Stelei in joc.

Acum se pune intrebarea...pt.titlul asta cite valize au circulat ?? Precedentul exista !

Vezi toate comentariile (113)
Comentează