FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-GAZ METAN

Steaua-Gaz Metan 2-0 / Stancu a deschis scorul / Comentăm împreună partida

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Elevii lui Stoichiţă nu au reuşit în prima repriză să pună în pericol poarta lui Gaz Metan, ocupanta locului 10 în Liga I. Kapetanos şi Stancu au primit prea puţine mingi în prima parte a meciului, iar goalkeeperul Buchta n-a avut nici o emoţie.

Medieşenii au preferat să contraatace, însă nici Pîrvulescu şi ceilalţi nu au avut succes la poarta lui Tătăruşanu. Iritat de jocul brazilianului Eric, tehnicianul ardelenilor l-a înlocuit pe acesta cu Radu Zaharia.

După o oră de joc, roş-albaştrii au obţinut o lovitură liberă prin Kapetanos. Stancu a trimis spre vinclu, iar Buchta nu a izbutit să evite golul.

Spre final, Kapetanos a scos şi un penalty, pe care tot el l-a transformat, ajungînd la a 12-a reuşită în acest sezon.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
gazistu
gazistu  •  22 Martie 2010, 14:16

NEATI FURAT....ALEAS GOLURI CU CARE ATI CASTIGAT 3 PUNCTE F GREU... 2 FAZE FIXE, AJUTOR DE LA DRAGANESCU,... DAR NUMI FAC PROBLEME CA ORIKUM NU LUATI TITLUL;=))) HEHEHE

 •  22 Martie 2010, 08:37

...arbitrul jucatorul 12 a lui steaua si clauza contractuala la Litu...ii era frica la cioban ca io baga Litu in ate!!! eu zic ca n-a fost blat...

 •  22 Martie 2010, 01:17
Postat de inima_de_caine pe 21 Martie 2010, 22:23

La meciurile lui Dinamo, steliştii şi ceilalţi sar cu comentarii de blat. La meciurile Stelei, dinamoviştii şi ceilalţi sar cu comentarii de blat. Şi aşa mai departe, într-un nesfâşit vârtej. Măcar dac-ar avea cu toţii dreptate. Din păcate, însă, sunt doar căcăreze, vorbe aruncate-n doru' lelii. Şi uite aşa, în novaloarea asta ordinară de campionat, echipele fac din fotbal simulacru, suporterii se "gratulează" reciproc şi ţara se duce de râpă!

Subscriu la ce spui...sunt total de acord cu tine...ne cam ducem cu totii de rapa...dinamovisti, stelisti...da' asta e, pt unii conteaza mai mult sa-si sparga capetele decat sa rationeze. Un stelist (ha, surprinzator, putem fi si de acord a?)

Vezi toate comentariile (82)
Comentează