FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, DUMINICĂ, ORA 16:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Becali vrea palmaresul Stelei din perioada 2003-2009 la noul său club. Acceptă fanii?

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2009 00:00

Intenţia lui Gigi Becali de a-şi înfiinţa o nouă echipă care să abandoneze palmaresul şi culorile grupării din Ghencea, dar care să păstreze numele de Steaua a stîrnit reacţii din partea fanilor echipei roş-albastre. Patronul spune că milioane de fani îl vor urma şi că clubul pe care îl va crea se va lupta la titlu încă din primul an.

"În primul rînd, voi schimba denumirea din Steaua Bucureşti în Steaua 2003. În plus, voi renunţa la palmares, dar şi la culori. Apoi, am vorbit deja cu Florin Georgescu pentru ca BNR să-mi pună la dispoziţie stadionul din Cotroceni.

N-o să mai jucăm în Ghencea, tot îmi cereau să plec, voi pleca în Cotroceni şi suporterii care vor să mă urmeze să vină, cine nu, la revedere, că m-am săturat de scandaluri", a spus Becali. BNR ar solicita o chirie de maximum 40.000 de euro pe lună. În Ghencea, Becali achită lunar 60.000 de euro.

Practic, sub noua denumire, de Steaua 2003, Becali îşi va păstra locul în prima divizie, iar dacă cineva va dori să preia vechea denumire, palmaresul şi culorile, plus stadionul Ghencea va trebui să se înscrie în ligile inferioare sau să fuzioneze cu o altă formaţie pentru a putea evolua în Liga I sau Liga a II-a.

Crezi că fanii ar accepta să piardă palmaresul din perioada 2003-2009?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (168)
cap_de_viezure
cap_de_viezure  •  21 Septembrie 2009, 00:13
Postat de pe 20 Septembrie 2009, 17:01

Ma voi bucura nespus atunci cand va muri. O sa beau, o sa dansez, o sa urlu de bucurie. Nu sunt un om rau si n-am vrut sa fac rau nimanui pana la acest personaj grotesc. Ziua cand va muri..se apropie..sunt milioane de romani din tara si din afara tarii care il viseaza mort. Nu scapa. Sper sa moara in chinuri, umilit si..exact asa cum merita.

exact la fel si eu. nimic niciodata nu m-a facut sa il urasc mai tare decat becali

lens
lens  •  20 Septembrie 2009, 23:22

Invata cum sa faci bani cu ajutorul internetului usor simplu si fara sa investesti nici un leu pe W W W . B A N I - P E - N E T . T K (fara spatzii)

 •  20 Septembrie 2009, 19:21

Asa ceva NU se poate! E prea mult...

Vezi toate comentariile (168)
Comentează