FOTBAL  »  Superliga  »  

Steaua intră iar în silenzio stampa

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 februarie 2011 22:00

Conducerea Stelei anunţă pe site-ul oficial al clubului refuzul de a mai comunica prin intermediul presei cu fanii, motivînd decizia într-un comunicat pe care îl redăm mai jos, fără nici un fel de intervenţie asupra lui.

"Conducerea, staff-ul tehnic si jucatorii au decis sa protesteze in acest mod in urma materialelor aparute in presa in ultima perioada  in care asa zisa jurnalista Ioana Popescu i-a adus lui Pablo Brandan acuze foarte grave.

Conducerea, staff-ul tehnic si jucatorii Stelei  sunt solidari cu Pablo Brandan si au decis astfel sa intre in silenzio stampa pe o perioada nedeterminata."

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
diss
diss  •  13 Februarie 2011, 08:04

Pai nu e mai bine asa?Ce sa ne tot povesteasca o echipa aflata pe locul 7???? Mucles ,pana ajungeti, macar pe podium, sau credeti ca ne extaziem ori de cate ori scoate vreun cuvant sau da vreo basina celebrul "cutitar" Dodel-Tontonel ??? Aici va cam inselati,chiar nu mai prezentati niciun fel de importanta ,nici voi, nici Laca ,nici Gigi si cu atat mai putin MM ori Dukadam!

rippersash
rippersash  •  13 Februarie 2011, 00:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu stii gluma ala? Spun bancuri oamenii ce ai cu ei:)))

butch_cassidy
butch_cassidy  •  13 Februarie 2011, 00:20
Postat de imperator pe 13 Februarie 2011, 00:12

daca ati observat in filmul ala tipa i-a cerut sa-i arate scula, sa-i vada marimea intai,pai aia se culca asa cu ai cu scula mica? Nu, voi ce ati face daca v-ar pune una s-o aratati? Va rusinati? Ahahahaha...

VIATA BATE FILMUL !!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează