FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIA / LIGA CAMPIONILOR / STEAUA - ARSENAL, AZI, ORA 21:45, PRO TV / STIREA 7

Steaua la TV

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2007 00:00

ProTV - transmite in direct partida din Ghencea, de la ora 21:45. Meciul va fi comentat de Costi Mocanu si Felix Draghici. De la ora 21:15, Gabi Balint si Vadim Vijeu vor modera emisiunea "Campionii", in care vor fi interventii in direct de la stadion.

Sport.ro - da inregistrat celalalt meci din grupa ros-albastrilor, Sevilla - Slavia Praga, de la ora 23:45.

Realitatea TV - imediat dupa fluierul de final din Ghencea, Emanuel Terzian va face analiza jocului prestat de stelisti, in cadrul emisiunii Editie Speciala.

Telesport - emisiunea Fanatik show va incepe dupa meciul Stelei si ii va avea in studio pe Florin Halagian, Basarab Panduru si pe seful departamentului Reporteri speciali al Gazetei, Decebal Radulescu.

www.gsp.ro si www.stelisti.ro - vor tine la curent cititorii cu cele mai proaspete informatii din ambele tabere. Galerii foto, interviuri in exclusivitate si opinii ale oamenilor de fotbal, toate vor fi in timp real pe site-uri.

Antena 1 si Antena 3 - jurnalele de stiri vor fi construite in jurul meciului Steaua - Arsenal. In cadrul acestora vor fi prezentate reactiile oficialilor Stelei legate de meciul din grupele Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează