FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI-CFR CLUJ 1-1

Steaua nu-l sperie pe Arpad Paszkany: "Nu m-a impresionat deloc. Are o posesie sterilă"

Arpad Paszkany, patron CFR Cluj
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 16:39

Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj, a declarat că rezultatele mai puţin satisfăcătoare obţinute în ultima vreme nu-l îngrijorează, fiind sigur că echipa sa îşi va reveni şi va rămîne pe primul loc pînă la finalul campionatului.

Patronul clujenilor a vorbit şi despre contracandidate, lăudînd presataţia Rapidului, în timp ce despre Steaua nu a avut prea multe cuvinte de laudă.

"Pe mine Steaua nu m-a impresionat deloc. Are o posesie bună, dar este una sterilă. Ţin mingea degeaba 10 minute, nu sînt periculoşi. Ei nu se apropie mai mult de 18-20 de metri de poarta adversă. Rapid are şanse la titlu, au arătat foarte bine. nu e totul pierdut pentru ei", a declarat Paszkany la "Fotbal Club".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
tigruzzu
tigruzzu  •  17 Aprilie 2012, 04:45
Postat de vyndi pe 16 Aprilie 2012, 20:15

steluta defileaza spre titlu , suporterii contracanditalor turbeaza :))

"Defilarea" voastra se va termina in defileul Giulesti. Doar arbitrul-bricheta va mai poate salva.

tigruzzu
tigruzzu  •  17 Aprilie 2012, 04:33

Iar porcaria cu "Romania STEAUA Europa STEAUA..oriunde STEAUA CAMPIONII DIN GHENCEA!" chiar n-are nici o logica, nici un dram de limba romana si e si perimata rau, s-a implinat ditamai cincinalul de cand n-ati mai fost campioni si degraba vor fi 6. Romania nu inseamna 5teaua, Europa - nici atat, iar "oriunde" inseamna si "in fund". Acum... behaiti!

tigruzzu
tigruzzu  •  17 Aprilie 2012, 04:29

- avand doar 3 echipe in cupele europene, incepi din preliminarii mai devreme, cresti coeficientul DE TARA mai usor, dar consecinta e ca urci in clasament si ai mai multe echipe la start. Ai revenit de unde ai plecat! D-aia, pt fotbalul romanesc e mai bine sa aibe mai multe echipe la start, decat un coeficient de tara mic. Ai priceput macar ceva-ceva? Sincer, ma-ndoiesc. Ziarele de sport niciodata nu au explicat "tema" asta, ele sunt preocupate cu can-can-ul, mai exact cu flatulentele lu'nen-tu Jije. D-aia nici voi, 5telistii, nu prea "le aveti" cu logica coeficientilor si va pare ca 5teaua voastra inseamna ceva in Europa.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează