FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu plînge după Budescu: "Avem o alternativă mai bună"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 21:48

Steaua a ratat transferul lui Constantin Budescu, care va pleca în zilele următoare la Al Ahli Doha. Chiar şi aşa, campioana nu e foarte dezamăgită.

"Budescu e un jucător bun, dar cred că Stanciu este unul şi mai bun. Va crește foarte mult în această perioadă. Chipciu va ajunge și el la o formă foarte înaltă și cu siguranță că va fi la echipa națională", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

8 goluriîn 17 meciuri a marcat Stanciu în acest sezon pentru Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
agentul0007
agentul0007  •  05 Ianuarie 2016, 16:04

daca au alti jucatori mai buni de ce mai cumpara altul ?

ortega
ortega  •  05 Ianuarie 2016, 12:24

Acri strugurii ...

sibelius
sibelius  •  05 Ianuarie 2016, 09:37
Postat de unico_biancorossi pe 05 Ianuarie 2016, 00:57

esti miop de dai in gropi. ac milan e de o mie de ori mai celebra decat echipa defuncta a clubului steaua bucuresti, dar in corriere dello sport nu vezi zilnic articole despre milan. iar procentul ala aberant care tie ti se pare 'normal' e foarte anormal, userule. este patetic de anormal, ca sa ma exprim nonliterar. chiar si mie, daca as tine cu echipa din pitesti si as confunda-o cu defuncta steaua, asa cum procedezi tu, mi s-ar face greata sa vad zilnic buletine orare despre ce a visat x, y sau z din/de pe langa/din jurul echipei pe care as simpatiza-o. nu mai spun ca majoritatea sunt fabulatii, fantasmagorii, provocari, minciuni, ***, lipsa de profesionalism, lipsa de respect, tupeu, nestiinta, manelism iremediabil, cancanism letal sau alte asemenea afectiuni ce impieteaza actul jurnalistic. dar, sa fim ingaduitori in prag de an nou cu acest user si cu cei 8-9 postaci clonatori, domnilor useri ? sa fim ! asadar, rugam redactia sa scrie despre preferata dumnealor, nu in procent de 'doar' 80%, ci in procent de 180% ! veti observa un fenomen haios si mai mult decat ilar : nemultumitii vor fi tot acesti pacalici care nu scriu niciodata nimic important in asa numitele lor comentarii de 2 bani legatura. la multi ani, tuturor userilor rezonabili, indiferent de simpatii sau antipatii.

Ai si nu ai dreptate maitre. In Italia pe langa Milan ai Inter, Juve, Roma, Lazio, Napoli si Fiorentina. In Romania dupa Steaua si Dinamo nu mai ai nimic. Un "articol" despre Steaua aduce un trafic si nr. de comentarii mult mai mare decat altceva. Iar pentru asta trebuie sa le multumim haterilor si postacilor de serviciu.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează