FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua o exclude pe CFR din lupta pentru titlu: "Rednic nu poate face echipă cu 15 jucători noi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2013 20:03

Steaua a cîştigat titlul sezonul trecut la o diferenţă de 16 puncte faţă de locul 2. Şi în acest sezon Laurenţiu Reghecampf spune că echipa sa nu va avea adversar.

"Noi ne batem doar cu noi. Dacă vom juca la fel ca anul trecut sau mai bine, e greu ca cineva să se apropie de noi. Ştiu foarte bine ce vorbesc şi menţin ce v-am spus în trecut. Vom avea 10-12 puncte avans la finalul turului.

Este foarte greu pentru CFR să formeze o echipă într-o lună de zile cu 14-15 jucători noi. Eu ştiu foarte bine că Rednic îşi doreşte să cîştige campionatul, la fel toţi de la Cluj, dar în acest fel pe el va exista presiune şi asta va conta.

Presiunea face ca lucrurile să ia de multe ori o turnură negativă şi să influenţeze evoluţia jucătorilor", a spus Laurenţiu Reghecampf, la "Fanatik Show" de la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (77)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Iulie 2013, 08:43

Daca RegheBlat se califica in grupele C.L. si castiga iar campionatul devine antrenor bunicel ...daca nu ramane un antrenor in curs de afirmare ...

plischi
plischi  •  25 Iulie 2013, 07:50

MODESTIE, TE HALESC!

danyun
danyun  •  25 Iulie 2013, 02:01
Postat de mrjuve1919 pe 24 Iulie 2013, 23:01

Cât vă place să fiţi răutăcioşi. Or fi dopaţi, dar măcar au o idee de joc, când intră în teren ştiu ce trebuie să facă, nu ca restul echipelor româneşti, care joacă doar pe execuţii personale şi fără orizont. Bubuie mingile în faţă, la fie ce-o fi. Domnule Ko-Ko, aşa a câştigat şi CFR-ul cele 10 puncte în Ligă, iar a doua oară cu greu o să o mai facă. Atâta noroc nu poţi avea de multe ori în viaţă. Egal la Galata, când s-a jucat în piscină, 3 puncte la Manchester, cu singurul şut al portughezului ăla (sau brazilian, nu mai ştiu), şi 6 puncte cu o Braga sub orice critică, pe care a bătut-o graţie formei de moment a lui Rui Pedro (în al doilea meci), iar primul pentru că i-au surprins băftos.

Sa respectam CFR pt ce a facut in Europa,ca a fost noroc sau nu,sa avem noi,anul asta de 2 ori mai mult noroc si performanta,pana la urma Steaua a strans puncte pt Romania in ultimii ani,si o face in continuare!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează
Close