FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua pierde un mijlocaş care a cîştigat încrederea lui Costel Gâlcă şi care face cel mai bun sezon din carieră!

Costel Galca dă mîna cu Andrei Prepeliță, foto: GSP
Costel Galca dă mîna cu Andrei Prepeliță, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 11:13

Dezamăgit că nu i s-a propus prelungirea angajamentului, Andrei Prepeliţă a discutat cu mai mulţi impresari, cărora le-a cerut să-i găsească echipă din vară. Dezvăluirea este făcută de ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi!

După ce Steaua s-a despărţit în iarna trecută de Bourceanu şi în vară de Pintilii, Andrei Prepeliţă a reuşit să se impună ca titular în Ghencea.

Mijlocaşul a fost utilizat de Gâlcă în 8 meciuri în Liga 1 şi în tot atîtea în cupele europene, fiind titular de fiecare dată. A absentat numai atunci cînd antrenorul a decis să menajeze o parte dintre titulari.

În plus, media notelor GSP în acest sezon este de 6,25, cea mai mare a lui de cînd este la Steaua.

În precedentele trei campionate, aceasta a fost de 6,00, 5,40, respectiv 5,55. Evoluţiile bune au făcut să ajungă şi la echipa naţională, fiind convocat de Victor Piţurcă pentru "dubla" cu Ungaria şi cu Finlanda.

Află din Gazeta Sporturilor de astăzi, dar şi din ediţia digitală, ce l-a deranjat pe Andrei Prepeliţă, dar şi declaraţia de dragoste pe care o face Stelei!

1,8 milioane de euro e cota lui Prepeliţă conform site-ului transfermarkt.de. Cînd a venit în Ghencea era evaluat la 1,5 milioane de euro, dar în august 2012 ajunsese să valoreze doar 700.000 de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
neludum
neludum  •  15 Octombrie 2014, 23:16
Postat de rozu pe 15 Octombrie 2014, 15:58

nici o pierdere! s'a uscat multa iarba in ghencea sub talpile unor jucatori (nu fotbalisti) ca acest prepelita, fiul prietenului si colegului barbugiului, la echipa zoo din scornicesti

Voi daca ati avea fotbalist ca Prepelita in acest moment ,cred ca ati renunta si la banane ,sa-l tineti acolo...

neludum
neludum  •  15 Octombrie 2014, 23:10
Postat de romeo_daniel7 pe 15 Octombrie 2014, 16:11

Prepelita si Tanase sunt cei care incurca jocul echipei Steaua...cu ei in teren Steaua este o echipa de pluton. Sper sa scapam cat mai repede de acest jucator.Asta a retrogradat cu DOUA echipe(FC Arges si Craiova) si Steaua la luat de bun :-)) .. Tanase este 'fortat' de 3-4 ani sa ajunga fotbalist si tot degeaba,nu va pleca niciodata pe mai mult de 500 mii euro.Din cauza lui nici Chipciu nu joaca pe pozitia in care da cel mai bun randament(mijlocas stanga).

Ar fi bine sa te documentezi inainte sa scrii ceva pe un site la car au acces mai multi microbisti care mai cunosc si fotbal ! Stii cum au retrogradat cele 2 echipe care le spui tu ale lui Prepe ? P.S. Cand a jucat si-a aratat valoarea cand sta pe bara ...oricine clacheaza ! Eu ma mir ca s-a mentinut la valoarea asta !

andytheblue
andytheblue  •  15 Octombrie 2014, 19:07
Postat de rozu pe 15 Octombrie 2014, 15:58

nici o pierdere! s'a uscat multa iarba in ghencea sub talpile unor jucatori (nu fotbalisti) ca acest prepelita, fiul prietenului si colegului barbugiului, la echipa zoo din scornicesti

hai mai iesi in mm ,roker j4egos ! prea debitezi despre Steaua la fiecare articol !!!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează