FOTBAL  »  Superliga  »  SIGLA STEAUA

Steaua rămîne Steaua » Conducătorii roş-albaştrilor îşi calmează suporterii în legătură cu numele echipei

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 12:09

Ieri a expirat acordul dintre MApN şi Steaua în privinţa folosirii siglei, însă Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, îi linişteşte pe fanii roş-albaştri cărora le transmite că numele "Steaua" va rămîne, însă nu acelaşi lucru se poate întîmpla şi cu emblema.
"Să fiţi liniştiţi! În urma hotărîrii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ni s-a transmis că se anulează marca, adică formatul grafic şi culorile care marcau acea emblemă. Numele de Steaua este folosit şi este un nume comun şi la echipe de fotbal din Liga a III-a şi la întreprinderi din România, aşa că el nu poate fi folosit exclusiv doar de cineva care îl înregistrează la OSIM.

După discuţiile pe care le-am avut şi cu Clubul Sportiv al Armatei şi cu reprezentanţii de la OSIM, acest nume poate fi folosit, rămînînd emblema singura problemă.

În această săptămînă vom avea o discuţie cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei şi să finalizăm punerea în executare a hotărîrii, fie prin utilizarea în continuare a acestei embleme, fie prin modificarea acesteia, dar numele nu va fi schimbat", a spus Valeriu Argăseală la Tribuna Zero de la Europa FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (104)
xnread
xnread  •  16 Decembrie 2014, 16:46
Postat de santa_claus pe 16 Decembrie 2014, 16:28

From Google Translator, you're kindly asked: "what's the ƒùċkinǥ meaning of your post"?!

Am vrut sa spun ca persoana subsemnatului nu corespunde unei astfel de incercari.. ;-)

santa_claus
santa_claus  •  16 Decembrie 2014, 16:28
Postat de xnread pe 16 Decembrie 2014, 16:20

..tell you that when it's all over..When I'm wiser and I'm older[especially the last one] ;-):-)

From Google Translator, you're kindly asked: "what's the ƒùċkinǥ meaning of your post"?!

xnread
xnread  •  16 Decembrie 2014, 16:20
Postat de santa_claus pe 16 Decembrie 2014, 16:11

Mai știu pe unul care, întors în satul lui (după mai mulți ani) și văzând un țăran care ținea în mână o "chestie" lungă, cu un fel de "pieptene" de fier atașat la capăt, a întrebat ce e aia. Răspunsul și l-a dat singur după ce, călcând din greșeală pe obiectul respectiv, acesta l-a pocnit drept în bot: "băǥa-mi-aș pùła în ea de greblă!".

..tell you that when it's all over..When I'm wiser and I'm older[especially the last one] ;-):-)

Vezi toate comentariile (104)
Comentează