FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua, sancționată din nou de Comisia de Disciplină! A încălcat regulamentul media

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 15:09

Steaua a primit o amendă din partea Comisiei de Disciplină.

Campioana are de dat 10.000 de lei pentru încălcarea regulamentului media, care prevede prezența antrenorului principal la interviurile flash de la finalul meciurilor.

" CFR Cluj vs Steaua - incident media - În baza art. 83.7 din RD, raportat la art. 61.1.g din ROAF și art. 38.07 și 61.01 din Regulamentul Media se sancționează clubul FC Steaua cu o penalitate sportivă de 10.000 lei", este decizia Comisiei.

Antrenorul principal al Stelei din acte este Țiți Dumitriu, însă de fiecare dată după meciuri, la interviul flash acordat deținătorilor drepturilor TV, a participat doar secundul Nicolae Dică.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
valiro
valiro  •  04 Noiembrie 2015, 18:04

Mache a spus ca stie el sigur ca Dica poate sa mearga la interviuri. Sa dea Mache banii astia, altadata sa nu mai fie asa sigur.

geogeo
geogeo  •  04 Noiembrie 2015, 17:40

Bun, atunci CFR-ul trebui amendat asijderea pt. ca singurul care vine la declaratii de la inceputul campionatului este Dican, iar el este, ca si Dica, antrenor secund. Sau poate ca regula e valabila numai pentru Steaua.

valiza.epo
valiza.epo  •  04 Noiembrie 2015, 17:37

Nu e vina lui Titi Dumitriu. Lui i s-a spus doar sa stea pe banca, precum bunica lui Bula in balcon la venirea postasului. Nu stia ca trebuia sa si vorbeasca. Ca nici bunica lui Bula nu vorbea. Era moarta...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează