FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

VIDEO Steaua se impune la Severin graţie unui penalty controversat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 18:30

Steaua s-a impus în faţa Pandurilor Târgu-Jiu, scor 0-1, graţie unui penalty controversat transformat de Stanciu, acordat în ultimele minute ale meciului, la un henţ comis de Hora.

Ciprian Marica a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo, însă a rezistat pe teren doar 12 minute.

Partida nu a fost lipsită de incidente. Cu cinci minute înainte de pauză, Filip Mrzljak a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Adi Popa, iar decizia a stârnit nemulţumire în tabăra ecjipei din Târgu Jiu.

Decizia lui Marius Avram i-a înfuriat pe gorjeni, iar Săpunaru a fost foarte vehement în a-l reclama pe centralul partidei.

Jucătorii Pandurilor s-au strâns la mijlocul terenului, în jurul lui Avram, iar Săpunaru s-a năpustit către arbitru, fiind împins de acest cu mâna. Spiritele s-au calmat în cele din urmă, după câteva minute bune de proteste.

Steaua a mai cerut un penalty în prima repriză, la intervenţia lui Cristi Săpunaru asupra lui Adi Popa în careu, însă Marius Avrama lăsat jocul să continue.

În urma victoriei de la Severin, Steaua devine lider în Liga 1, la egalitate de puncte cu Astra, care are însă un meci mai puţin disputat.

 

19:15

ECHIPA DE START A STELEI

Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Stanciu, Hamroun - Chipciu

Rezerve: Cojocaru, Râpă, Papp, Marica, Muniru, Kharja, Bawab

ECHIPA DE START Pandurii:

Stanca - Acsinte, Săpunaru, Vasco Fernandes, Ungurușan - Mrzljak, Ropotan - Antal, Răduț, Nistor - Hora 


ȘTIRE INIȚIALĂ

Înaintea meciului, antrenorii celor două echipe, Laurenţiu Reghecampf şi Edi Iordănescu, au purtat un război al declaraţiilor de la distanţă.

Fernando Varela, căpitanul Stelei, nu va putea fi folosit în meciul cu formația gorjeană, din cauză convocării la naționala țării sale.

Steaua vine după victoria obţinută cu 3-1 pe terenul Viitorului, în timp ce Pandurii a remizat etapa trecută pe terenul lui Dinamo, scor 1-1.

Ultima întâlnire dintre cele două, din octombrie 2015, s-a terminat la egalitate, 1-1. Steaua şi Pandurii ocupă locurile al doilea şi al treilea, cu 29 de puncte.

Echipe probabile:

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Vasilijevici, Săpunaru, Fl. Acsinte - Mrzjlak, Ropotan - Antal, Nistor, Răduţ - Hora
Rezerve: Mingote, Vasco Fernandes, Droppa, Al. Ciucur, C. Grecu, Răuţă, Welington
Antrenor: Edward Iordănescu

Steaua: Niţă - Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Stanciu, Hamroun - Chipciu
Rezerve: Poiană, Râpă, Papp, Marica, Muniru, Kharja, Bawab
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1124)
steauaucl
steauaucl  •  31 Martie 2016, 08:43

LA STEAUA La steaua care-a rasarit E-o cale-atât de lunga, Ca mii de ani i-au trebuit Ligii 1 sa ne-ajunga.

1425838917717550
John Milne  •  31 Martie 2016, 04:49
Postat de ultras_tei. pe 31 Martie 2016, 03:46

:)))))))))))))) singura chestie pe care uefa o are legata de steaua este ca au nevoie de o cafetiera noua, iar gigi il lasa liber de contract pe Lutzu :))))) De Mache mai are nevoie sa dea o ''mana'' de ajutor echipei in situatiile grele :)))))))))))))

Du-te ma saracule la cotet .

1425838917717550
John Milne  •  31 Martie 2016, 04:47
Postat de tazdevil pe 31 Martie 2016, 00:07

"It is vain to do with more what can be done with fewer" "Occam's razor does not seek to offer complete and absolute proof, but to find the simplest probable answer to a question of why an event happened."-deci ceva de genul.........:D

Exactly :))......................................simpler theories are preferable to more complex ones because they are more testable.

Vezi toate comentariile (1124)
Comentează