FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua şi-a anulat amicalul cu Eintracht Frankfurt

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 16:11

Oficialii Stelei au decis astăzi să anuleze amicalul cu Eintracht Frankfurt, ce urma să se dispute sîmbătă, de la ora 18:30.

Decizia a fost luată de comun acord de tehnicianul Ronny Levy şi managerul Mihai Stoica. Cei doi au convenit să le dea o zi în plus de pauză jucătorilor care aseară au jucat împotriva campionilor Georgiei, Zestafoni.

Roş-albaştrii îşi vor programa o altă partidă de verificare pentru duminică, însă adversarul nu a fost încă stabilit. 

Tehnicianul Ronny Levy a luat această decizie în speranţa ca la următoarea partidă amicală să-i poată folosi şi pe Ciprian Tătăruşanu, Iasmin Latovlevici, Florin Gardoş şi Cristi Tănase, jucători care au sosit abia ieri în stagiul din Austria şi care astăzi au făcut primul antrenament alături de colegi.

În primul stagiu din Austria, Steaua va mai disputa o partidă de pregătire, cu Fortuna Dusseldorf, marţi, 28 iunie, de la 18:30.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
soarexxl
soarexxl  •  25 Iunie 2011, 10:33

Naspet ! Credeam ca am si eu la ce sa ma uit :))

l0gan..
l0gan..  •  24 Iunie 2011, 22:15

prea puternic adversarul si saracutele oi sa nu oboseasca au perfectat alt amical duminica cu un adversar nestiut:)))))))tare rau de tot

aethist
aethist  •  24 Iunie 2011, 20:36

Mai mult timp pentru antrenament ... ce bine :D

Vezi toate comentariile (5)
Comentează