FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua si Gloria Bistrita amana meciul din etapa a XI-a a Ligii I

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2007 00:00

Cluburile Steaua si Gloria Bistrita au decis sa amane, pentru data de 5 decembrie, meciul direct dintre cele doua formatii programat in etapa a XI-a a Ligii I, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, vicepresedintele gruparii ardelene, Ioan Horoba.

" Steaua a solicitat amanarea meciului, iar noi am fost de acord. Motivul? Au multi jucatori la nationala, care revin la echipa joi, 18 octombrie, apoi pe 20 ar fi trebuit sa joace cu noi, iar marti, pe 23 octombrie, la Sevilla. Daca noi am cazut de acord, LPF va aproba si ea amanarea. Avantajos pentru noi nu e, pentru ca avem trei saptamani de inactivitate, dar nu vrem ca apoi Steaua sa planga ca din cauza Gloriei nu a facut punctele necesare accederii in primavara europeana", a spus Horoba.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează