FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua trebuie să scoată bani grei pentru Arlauskis: "Ar fi o soluţie extraordinară, dar nu renunţă la salariu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 19:52

Giedrius Arlauskis, fostul portar al Unirii Urziceni, e recomandat de Dan Petrescu pentru a-l înlocui pe Ciprian Tătăruşanu, care va rămîne liber de contract în vară.

Portarul de 25 de ani este legitimat la Rubin Kazan, însă a bifat numai 12 meciuri în ultimii 3 ani, în locul său fiind preferat Sergei Rizhikov. SuperDan îl recomandă pe lituanian, însă îi avertizează pe stelişti în privinţa salariului foarte mare, care s-ar ridica la aproape 700.000 de euro pe lună.

"Ar fi o soluţie extraordinară, dar nu cred că ar veni la Steaua. Probabil că şi-ar dori, dar nu cred că ar renunţa la salariu. El cîştigă foarte mult la Rubin Kazan, mult peste ce oferă Steaua acum. Dacă îi vor da acei bani, atunci ar face o afacere foarte bună", a spus Dan Petrescu la Fotbal Club, la DigiSport 1.

1,2 milioane de euro e cota lui Arlauskis, conform transfermarkt. de

4 portari străini a mai avut Steaua pînă acum: Vasili Hamutovski, Robinson Zapata, Andrey şi Carlos

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 18:01

si iata ca l-am luat !

gazistu
gazistu  •  17 Octombrie 2013, 03:04

cei mai siguri portari din liga 1, parrerea mEa este: 1, BUCHTA - GAZ METAN MEDIAS 2 CERNEAUSKAS - VASLUI 3 PANAGOPOLOUS - SAGEATA NAVODARI

tiberyus
tiberyus  •  17 Octombrie 2013, 00:13

Semnează tătărușanu un nou contract cu steaua, nu vă mai bateți la cap

Vezi toate comentariile (7)
Comentează