FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Ștefan Bărboianu, 4 povești haioase din carieră » Ce notă a primit la restaurantul de fițe unde l-a dus Torje: „Cum, mă, atât pentru o salată și o supă?!”

Stefan Barboianu a povestit 4 episoade amuzante din cariera sa
Stefan Barboianu a povestit 4 episoade amuzante din cariera sa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 13:42 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 13:43

Ștefan Bărboianu (33 de ani), fotbalistul trecut pe la echipe precum Craiova, Dinamo sau Astra, a fost invitat în urmă cu ceva timp la GSP Live și a rememorat câteva întâmplări tari pe care le-a trăit în cariera de fotbalist.

În direct la GSP Live, Bărboianu a povestit 4 momente amuzante: cum i-a lovit Adrian Mititelu mașina după ce a semnat cu Dinamo, de ce a fugit 2 kilometri ca să nu i se fure ghetele de fotbal, ce notă de plată imensă a primit după o ieșire în oraș cu Torje și Țucudean și cum a luat Pulhac un alt jucător la palme, pe la spatele arbitrului. 

Mititelu, nervos, după ce Bărboianu a semnat cu Dinamo

„M-a prins într-un peco, semnasem cu Dinamo și era destul de nervos. M-a jignit, vorbea foarte aproape de mine. Cel mai mult mi-a fost necaz că mi-a lovit ușa de la mașină cu piciorul. Doar ce îmi cumpărasem și eu mașina, un Mercedes E-Class. A fost prima mea mașină mai scumpă. Deja debutasem la Dinamo atunci”. 

De ce a fugit doi kilometri ca să nu i se fure cumva ghetele: „Eram neplătit de 8 luni”

„Eram neplătit de 8 luni la Craiova și nu mai aveam bani, îmi era rușine să mai cer de la părinți. Mereu eram mințiți că primim banii. A fost un moment când m-am enervat rău. După un antrenament, era puțin întunecat afară, și așteptam autobuzul în stație.

Văd vreo trei care începuseră să grăbească pasul. Am luat-o și eu ușurel în lateral, când am văzut că întind pasul,  nu m-am oprit vreo doi kilometri. Doboram toate recordurile dacă mă monitoriza cineva atunci, cum am alergat. Nu îmi era că iau bătaie, mie îmi era de ghete. Mă terminau dacă îmi furau ghetele! De unde mai luam altele?” 

VIDEO Bărboianu povestește prima experiență la un restaurant de fițe, cu Țucudean și Torje

„Primul lucru pe care l-am făcut când m-am mutat la București a fost să-mi iau bunicii cu mine. Eu nu prea ieșeam în oraș, mâncam acasă. Țin minte o poveste foarte amuzantă cu Țucudean și Torje. Au tras de mine să ies și eu în oraș «Hai și tu în oraș, e frumos, mergem în Herăstrău. Bem un suc, mâncam ceva».

Nu voiam, dar m-au convins într-un final. Când a venit nota de plată, am crezut că am 130 de lei partea mea, dar îmi spune Torje că am 1300 de lei! «Cum mă, o supă și o salată atât? Și un suc?» «Ești în Herăstrău aici!». N-o să uit toată viața mea asta. N-am mai mers niciodată acolo”. 

Poveste incredibilă cu Cristi Pulhac: „I-a dat scurt, din încheietură!”

„Eram într-un Dinamo – Craiova în „Ștefan cel Mare”. Eu fundaș dreapta, Dragoș Firțulescu mijlocaș dreapta. Dinamo ataca pe partea lor dreaptă, eu mă uitam să strâng în centru, să nu vină om în spatele meu, și între timp văd că nu vine Firțulescu să strângă. Era pe la jumătatea terenului, îi dădea Pulhac palme. I-a dat două trei-palme. «Băi Piticule, ce faci, îl lași pe ăla să îți dea palme?» «Păi ce să-i fac? L-am înjurat. Eu nu dau că primesc cartonaș». Firțulescu era copil, nu avea șmecherie. Pulhac era deja trecut prin ele, i-a dat scurt. Din încheietură!” 

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Mărturia fotbalistului care a îngropat-o pe Dinamo în ultimul derby cu trofeul pe masă: „Săvulescu și Borcea au venit la mine după meci”

Povestea din spatele momentului viral cu Zuluf: „Boss, dar de ce te bucuri?” / „Boss, uită-te la tabelă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
ripensistu
ripensistu  •  29 Decembrie 2021, 23:44

O gloaba.

valyomanyd
valyomanyd  •  29 Decembrie 2021, 15:49

Vai de voi!" Ce nota a primit Barboianu la Restaurantul......." A dat examen ? Baaa, nota de PLATA !

esperales
esperales  •  29 Decembrie 2021, 14:19

A uitat să ne povestească cum i-a sărit mingea în tramvaiul 4, la prezentare la Dinamo!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează