FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Dan Petrescu a cerut buget de 40 de milioane, dar acționarul de la CFR i-a tăiat imediat avântul: „Lăsați partea de finanțe specialiștilor!”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 10:01 / Actualizat joi, 19 mai 2022 12:10

Ștefan Gadola, acționarul de la CFR Cluj, a vorbit în această dimineață la GSP Live despre titlul câștigat de ardeleni.

Gadola a avut și un răspuns pentru Dan Petrescu, după interviul acordat pentru Gazeta Sporturilor. Antrenorul de la CFR Cluj a declarat că ar avea nevoie de un buget 40 de milioane de euro pentru a face performanță în Europa League.

Andrei Burcă, pentru GSP, despre titlu, Dan Petrescu și visul Champions League: „FCSB a fost pe primul loc 20 de minute și voia campionatul?!”
CFR CLUJ
Andrei Burcă, pentru GSP, despre titlu, Dan Petrescu și visul Champions League: „FCSB a fost pe primul loc 20 de minute și voia campionatul?!”

Ștefan Gadola, acționar CFR: „Lăsați finanțele în seama specialiștilor”

„Suntem foarte bine, fericiți. Ne pregătim pentru următoarele competiții. Să vedem cum ne organizăm pentru competițiile europene. Deja ne pregătim să mergem, vrem să facem jocuri frumoase și să avem rezultate în cupele europene. 

Dan este un antrenor, lăsați partea de finanțe oamenilor care lucrează cu finanțe. Suntem foarte ambițioși și aveam dorința de a face performanță. Aceste datorii, care nu sunt mici, sunt împrumuturi date de acționarul majoritar (n.r. - Nelu Varga). Nu dorim să le creștem, suntem optimiști, că le putem reduce. 

Anul ăsta sigur nu o să fim pe minus. Acea datorie va fi mai mică, la bilanțul financiar pe ultimul an nu vom fi pe minus”, a declarat Ștefan Gadola. 

Acționarul a comentat și pe seama derapajelor jucătorilor și antrenorilor de la CFR la adresa rivalilor de la FCSB. „Nu am auzit, nu am văzut (n.r. - înjurăturile celor de la CFR la adresa Stelei). Nu îmi plac asemenea scandaluri. Oamenii greșesc dacă fac așa ceva. Îmi pare rău că se întâmplă lucruri din astea. Mie nu îmi place scandalul. M-a deranjat când am citit de viața personală a jucătorilor. E viața lui privată, face ce vrea”, a mai spus Gadola la GSP Live.

Dan Petrescu: „Aș vrea 40 de milioane de euro”

„Aș vrea 40 de milioane de euro. Nu am cerut, că nu am de unde să cer. Nici cu banii ăștia nu ne calificam în UCL, dar avem o șansă mai mare la grupele Europa League.

Realist, da, putem încerca să ajungem în grupele Europa League, cu puțin noroc și inspirație, chiar și cu bugetul pe care îl vom avea. Și în Conference League sunt bani buni, dar Europa League ar fi țelul. Mai mult, ar fi un miracol”, a spus Dan Petrescu.

Ce pregătește Dan Petrescu pentru sezonul viitor: „Am nevoie de un lot numeros”

Citește și alte știri din Liga 1:

Coșmarul lui Gigi Becali rămâne încă 2 ani la CFR Cluj! A fost cel mai bun „vișiniu” în acest sezon

CFR Cluj, prima reacție după interviul lui Petrescu pentru GSP.ro: „40 de milioane €? Nu joacă banii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dincu_de_la_cluuuj
dincu_de_la_cluuuj  •  19 Mai 2022, 11:23

Bursuckul zice că vrea 40. Neluțu zice minus 26 și cu minus 40 iegal minus 66 și nu ie banii mei, ie banii lu domnu Dîncu și ai lu domnu Rus deci trebuie sa furam titluri până scoatem banii la oameni din ieuropa, apoi ne băgăm la insolventa și o lom de la capăt, așa că bursuckule ia ce a loat dana de la Radu. Tre sa ne duci in șampion lig cu mârțoagele astea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează