FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSP.RO

Steliano Filip, ironic înainte de derby: "Nu contează dacă vin fanii steliști! Oricum nu se aud"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 11:30

După ce au părăsit echipa la sfârștiul lui 2014, fanii Stelei se vor  întoarce lângă formația roș-albastră la meciul cu Dinamo, de duminică.

Aproximativ 600 de fani steliști vor fi în tribune la meciul din Ștefan cel Mare, după ce nu au venit la meciul din Cupa României, de joi, 0-0.

Steliano Filip este anunțat titular în derby-ul de mâine și spune că nu este impresionat de faptul că fanii Stelei vor veni la partidă.

"Nu contează dacă vin fanii Stelei la meci. Sincer să fiu, fără nicio glumă, nu i-am auzit niciodată la meciurile directe. Fani Stelei nu s-au auzit din cauza galeriei lui Dinamo. Noi avem cea mai frumoasă galerie din țară", a spus fundașul dinamovist.

"Nu sunt afectat de ratarea transferului. Nu m-am gândit niciodată la asta. Eu sunt la Dinamo și mă gândesc să câștig un trofeu aici, abia după aceea să plec" Steliano Filip

 

"Sunt motivat, ar fi al treilea derby pentru mine şi vreau să arăt că merit să fiu în echipă. E un meci total diferit față de ce s-a întâmplat în Cupa României. Jucăm acasă, jucăm în campionat, în Cupă mai avem şi returul. Noi nu am vrut să riscăm. Consider că ne vom califica în retur! Acest meci din play-off trebuie tratat diferit. Vom juca la victorie" Andrei Marc

Echipe probabile:

SteauaNiță - Papp, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii, Muniru - Chipciu, Stanciu, Hamroun - Marica

Dinamo: Cerniauskas - Marc, Mevlja, Puljici, Filip - Anton, Bicfalvi- Rotariu, Palici, Romario - Essombe

Dinamo și Steaua se vor duela duminică, de la 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Totul pentru victorie! Rednic și-a stabilit tactica pentru meciul cu Steaua

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (47)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Martie 2016, 03:28

ramai nul ,nu castigi nimic

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Martie 2016, 22:15

asta e un ordinar,huuuuuuuuuuuuo ba,ai provocat rosu pt hamroun ***ca sa scoti steaua din lupta pt titlu !!!!!!!! sa ti dea Dumnezeu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Martie 2016, 23:45

A spus fix asa: "galeria lui dinamo e foarte minunata" :))))))) (cine a vazut stirea video poate confirma)

Vezi toate comentariile (47)
Comentează