FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steliano Filip n-a mai rezistat, după ce Rednic l-a exclus din lot: „Lumea nu știe multe!”

Steliano Filip (27 de ani) a reacționat, după ce Mircea Rednic (59 de ani) a decis să îl trimită la echipa secundă a lui Dinamo.
Steliano Filip (27 de ani) a reacționat, după ce Mircea Rednic (59 de ani) a decis să îl trimită la echipa secundă a lui Dinamo.

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 18:48 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 18:48

Steliano Filip (27 de ani) a reacționat, după ce Mircea Rednic (59 de ani) a decis să îl trimită la echipa secundă a lui Dinamo

Steliano Filip și Cosmin Matei se antrenează separat de Dinamo, alături de Nica, Mihaiu, Neicuțescu, Moldoveanu, Dudea și Crețu, care nu mai intră în planurile de viitor ale antrenorului Mircea Rednic și ale clubului.

E convins că sfârșitul lui Dinamo e aproape: „SIGUR se desființează, e în comă!” + „Au adus jucători expirați. Bătrânii nu pot alerga, tinerii n-au valoare!”
DINAMO
E convins că sfârșitul lui Dinamo e aproape: „SIGUR se desființează, e în comă!” + „Au adus jucători expirați. Bătrânii nu pot alerga, tinerii n-au valoare!”

Steliano Filip nu găsește o explicație pentru excluderea din lotul primei echipe și transmite că a refuzat oferte importante pentru a pune umărul la salvarea lui Dinamo. 

Steliano Filip: „Nu înțeleg de ce am fost exclus din lot”

„Nu înțeleg această decizie, dar o respect. Tot ce vreau este să ajut Dinamo să își revină cât mai repede. Eu am avut oferte multe mai bune din punct de vedere financiar și am ales să vin aici. Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut, dar nu vreau să vorbesc eu singur despre mine. 

Vreau să îmi văd de treaba mea și să ajut Dinamo. Nu pot ajuta cu nimic însă dacă sunt la echipa a doua!

Nu mai vreau să existe scandaluri în presă, așa cum a fost în ultima vreme. Mă simt acuzat și nu am nicio vină și nicio legătură! Repet, tot ce vreau e să se salveze echipa”, a spus Steliano Filip, conform Prosport

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații despre situația de la Dinamo: „Se desființează, vă zic sigur”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Rednic a pus piciorul în prag » Doi dinamoviști importanți, scoși din lot

Continuă tărăboiul la Dinamo » Comunicat dur al suporterilor: „Obiectivul unora dintre jucători nu e salvarea de la retrogradare, ci înlocuirea antrenorului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
policefun
policefun  •  08 Decembrie 2021, 10:33

Nu credeam ca o sa ajung sa-l regret pe Pulhac, dar il regret teribil, Plasament, viteza, centrari multe multe clase peste Steliano. Pacat eu credeam in el, il vedeam o viitoare valoare.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  07 Decembrie 2021, 13:57

Vai de capul tau! Mimezi fotbalul.

111855873007282
Un Timisorean  •  07 Decembrie 2021, 13:01

Pai Steliane tata, lumea vede ca esti praf ! Ti s-a mai intins o mina, ca sa n-ajungi prin Liga III, dar degeaba, in loc s-o pupi, tu o musti.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează