FOTBAL  »  Superliga  »  FC CEAHLĂUL

Steliştii Ceahlăului pot face diferenţa

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2008 00:00

"Îmi pun mare încredere în amăndoi, dar să nu-şi închipuie careva că aceşti copii vor sparge norii", spune Hizo, tehnician care se bucură de o concurenţă sporită în lotul său

Ultimele achiziţii din curtea Ceahlăului, Cristocea şi Croitoru, ar putea reprezenta cheia succesului în meciul de mîine seară, contra Farului. "Îmi pun mare încredere în amîndoi, dar să nu-şi închipuie careva că aceşti copii vor sparge norii. Le trebuie, mai întîi, timp pentru a se acomoda la diferenţa dintre un club precum este Steaua şi Ceahlăul", ţine să menţioneze Viorel Hizo.

Experimentaţi de mult timp în întrecerile Ligii 1, Cristocea şi Croitoru şi-au asigurat noul tehnician că vor pune umărul pentru îmbunătăţirea liniei de clasament a echipei pietrene. "Aveam mare nevoie de aceşti jucători în compartimentul liniei mediene", susţine Hizo, a cărei echipă are acum asigurată concurenţa între mijlocaşi. "Emulaţia de jucători care o arătăm este mai mult decăt benefică la îndeplinirea obiectivului nostru", întăreşte şeful băncii tehnice a Ceahlăului.

"N-o să rămîn la Steaua, după expirarea împrumutului la Ceahlăul!"

La prima apariţie în tricoul Ceahlăului, Vasilică Cristocea a acceptat să vorbească inclusiv despre viitorul său, după expirarea împrumutului la formaţia din Piatra-Neamţ . "La Steaua, din vară, oricum nu mă mai întorc!". Constănţeanul susţine că înregimentarea în efectivul Ceahlăului semnifică un pas înainte, nicidecum o retrogradare din curtea Stelei. "Aici am posibilitatea să joc şi să-mi arăt valoarea. În plus, prin rezultatele echipei, vreau să-i demonstrez domnului Ştefan şi în special domnului Hizo că nu s-au înşelat atunci cînd s-au orientat asupra mea", a conchis Cristocea, care este mai mare decît Croitoru cu o lună.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
 •  28 Februarie 2008, 19:42

"La Steaua, din vară, oricum nu mă mai a

 •  28 Februarie 2008, 19:37

Redactie va rugam cenzurati mesajele care nu sunt legate de articolul prezentat. Nu au ce cauta pe forum! La ce ati mai creat acest site?

 •  28 Februarie 2008, 16:34

Te-ai gandit cum ai putea sa faci ilegalităţi fara sa investesti nici un leu? Dacă da, eşti spammer!. Noi facem hoţii pe net si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai poliţişti la uşă: 1. Mai intai copiaza b*u*x.to/?r=zonkerino (fara stelute) in internet explorer(eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus substantial la inscriere) 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo.La spammer scrii T3rMiT3 (daca nu e deja scris) 3. Apesi pe Lumea minunată a lui Fram si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.1$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. 6.Important este sa fi constant,sa intri in fiecare zi pe site si sa deschizi site-urile din "Lumea minunată a lui Fram".... Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 250 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita,e un venit frumusel si constant

Vezi toate comentariile (7)
Comentează