FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii, dispuşi să se lipsească uşor de Rusescu: "Îl dau cu discount!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 decembrie 2012 16:29

Presa din Rusia a dezvăluit că Dan Petrescu e foarte interesat de transferul lui Raul Rusescu. Auzind aceste veşti, Gigi Becali e dispus să-l vîndă pe golgeterul Stelei, care a înscris 21 de goluri în acest sezon.

Întrebat în ce condiţii îl poate ceda pe Rusescu la Dinamo Moscova, patronul Stelei a avut o reacţie încurajatoare pentru ruşi.

"Să aducă banii! Îl dau cu discount! Să vină cu banii şi pleacă imediat", a spus Becali pe holurile Parlamentului, conform ziare.com

5 milioane de euro ar fi dispusă Dinamo Moscova să ofere pentru Rusescu, potrivit presei din Rusia

"Antivedeta" Rusescu a devenit jucătorul anului, alăturîndu-se lui Balaci, Dinu şi Hagi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (74)
coreeanu
coreeanu  •  23 Decembrie 2012, 11:02
Postat de grid pe 22 Decembrie 2012, 16:36

Discount?! Penibil. Să se lipsească atunci și de punctele și de calificările aduse de Rusescu. Propunerea rușilor îi bucură pe Jiji deoarece crede că va scăpa de situația (enervantă pentru el) că presa, dar și suporterii - nu numai steliști - și-au format o părere excelentă despre un jucător eficient și cu bun simț. Sigur îl supără și că jucătorul nu este impresariat de rudele sale, dar și că toată lumea critică încăpățânarea sfătuitorului Satana cel Trist de a nu-l selecționa pe Ruse.

Subscriu 100%

alexandru_p
alexandru_p  •  22 Decembrie 2012, 19:02

din toata echipa de acum, 2 jucatori sunt indispensabili: bourceanu si rusescu. vinde'i p'astia 2 ciobane ca sa mai strici inca o data echipa. tu te vezi deja cu titlul luat si zici ca faci si niste bani in plus acum pe varf de forma, da o sa vezi ce'ti dai cu tesla in oua daca vinzi vreunul din baietii astia! si apoi, sa vedem daca mai ai viata cu suporterii, ca noi ne dorim mai mult decat tine titlul 24 si o echipa competitiva!

vaalah
vaalah  •  22 Decembrie 2012, 18:09
Postat de vyb_texas pe 22 Decembrie 2012, 17:08

ciobanului nu ii place de rusescu , nu i-a placut niciodata , daca va aduceti aminte la inceput , ala inscria meci de meci si ciobanul tot il lauda pe tanase . n-ar fi prima data cand steaua pierde jucatori de valoare doar pentru ca nu l-au pupat in pl pe cioban .

Observație corecta și bine argumentata !

Vezi toate comentariile (74)
Comentează