FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii fac apel pentru a-l pedepsi pe Gabi Mureşan, dar nu urmăresc banii! Compensaţia materială va fi folosită în scop caritabil

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 17:35

Raul Rusescu are mult de suferit după ce a fost lovit cu cotul în figură de Gabi Mureşan, care a primit iniţial 16 etape de suspendare, însă Comisia de Recurs a decis să-i anuleze pedeapsa. 

Valeriu Argăseală a anunţat că Raul Rusescu îl va da în judecată pe mijlocaşul celor de la ASA Tîrgu Mureş, iar dacă va avea cîştig de cauză, va dona banii într-un scop caritabil.

”O să mergem mai departe cu această solicitare a noastră la TAS, pentru că nu putem rămîne în stadiul în care sîntem. Clubul, împreună cu jucătorul îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în civil pe cel care l-a agresat.

Eu am vorbit cu Raul şi mi-a spus că nu solicită nici un fel de ban. Însă, trebuie să se dea un exemplu, pentru ca oameni de genul celui care a fost agresor în acest caz să nu mai îndrăznească măcar să facă acest gest.

Dacă, totuşi, va exista şi o compensaţie materială, atunci aceasta va fi folosită în scop caritabil”, a spus Valeriu Argăseală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
mathed
mathed  •  21 Noiembrie 2014, 10:35

Steaua cu Arghaseala-o mare gramada de cacat,impodobit cu "fani primitivi.

plischi
plischi  •  21 Noiembrie 2014, 07:25

cica jumatate din bani ii vor dona familiei fostului jucator de la bacau, iar cealalta jumatate celui danez de martea trecuta!!!

dnlpiticu
dnlpiticu  •  21 Noiembrie 2014, 01:40

Este strigator la cer ca l-au iertat pe sprgatorul de fete Muresan. Poate la meciul cu Petrolul de saptamina viitoare ii sparge fata lui Multescu. sa vedem atunci cine il mai scapa ca o sa sara si ciini de la dinamo pe el. Tot nu inteleg ce a avut Muresan cu Rusescu de i-a spart fata, ochiul si a nenorocit pe viata un jucator care juca in national Romaniei. Cred ca Muresan trebuie sa plateasca multi bani si lui Sevilla nu doar Romaniei. Muresan a mai inacasat multe cartonase rosii in trecut dar nu s-a potolit. Daca ar avea bun simt s-ar retrage din fotbal cit mai are timp pentru ca pe teren e o nulitate. Altfel cind a sa-i mai sparga fata la alt fotbalist poate cineva o sa i-a atitudine.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close