FOTBAL  »  LIGA 1  »  CONFLICT

Steliştii fac comparaţii între Reghe şi Piţurcă: "La Steaua jucăm ofensiv, la naţională ne apărăm"

Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 13:01

Conflictul dintre echipa naţională şi Steaua a luat amploare în ultimele luni, iar Reghecampf şi Piţurcă s-au şi certat.

Un alt motiv de conflict a fost stilul utilizat de cei doi antrenori, iar oamenii din fotbalul românesc l-au lăudat pe Reghe că este ofensiv.

De această dată un fotbalist de la Steaua, Alex Chipciu, a făcut şi el o comparaţie între Reghecampf şi Piţurcă, explicînd că selecţionerul este defensiv: "Fiecare antrenor are planurile şi tactica lui. Nea Piţi probabil s-a gîndit ca aceasta e singura metodă prin care putem cîştiga în faţa unor echipe mai puternice. Dînsul ţine mai mult la faza defensivă, îşi doreşte siguranţă deplină în apărare.

La Steaua se joacă mai ofensiv decît la echipa naţională. Mister ne-a dat încredere mare în noi înaintea partidelor importante. Ne-a spus că îi eliminăm pe Ajax, că îi putem bate pe Chelsea, ceea ce s-a şi întîmplat. Eu i-am spus că nu îl cred, dar a avut dreptate la final", a spus Chipciu, conform ziarul Fanatik.

Fiecare antrenor are planurile şi tactica lui. Nea Piţi probabil s-a gîndit ca aceasta e singura metodă prin care putem cîştiga în faţa unor echipe mai puternice. Nu e vina nimănui din moment ce la naţională vin cei mai buni jucători din ţară şi străinătate. Dînsul ţine mai mult la faza defensivă, îşi doreşte siguranţă deplină în apărare.

La naţională, scheletul echipei e al Stelei, dar rezultatele sînt diametral opuse. Care sînt motivele?

- La Steaua se joacă mai ofensiv decît la echipa naţională. Mister (n.r. – Laurenţiu Reghecampf) ne-a dat încredere mare în noi înaintea partidelor importante. Ne-a spus că îi eliminăm pe Ajax, că îi putem bate pe Chelsea, ceea ce s-a şi întîmplat. Eu i-am spus că nu îl cred, dar a avut dreptate la final.

- See more at: http://www.fanatik.ro/nea-piti-e-defensiv-lui-reghe-ii-place-sa-atacam-77730#sthash.nLRhPoNa.dpuf

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (55)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 23:23
Postat de cpt.ahab pe 16 Septembrie 2013, 19:31

"La Steaua bem potiunea magica a lui Neubertix. La nationala ne pregatim cu zarurile magice ale lui Pizturcafield".

Un dinamovist intra intr-o biblioteca si o intreaba pe bibliotecara: - Buna Ziua! Aveti cartea "Dinamo in Liga Campionilor"? - Da. Vedeti ca e la raftul cu SF. Esti dovada vie ca o persoana poate trai fara creier

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 23:22
Postat de cpt.ahab pe 16 Septembrie 2013, 19:31

"La Steaua bem potiunea magica a lui Neubertix. La nationala ne pregatim cu zarurile magice ale lui Pizturcafield".

se desfiinteaza oricum in decembrie dar pana atunci se fac de ras !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Septembrie 2013, 19:31

"La Steaua bem potiunea magica a lui Neubertix. La nationala ne pregatim cu zarurile magice ale lui Pizturcafield".

Vezi toate comentariile (55)
Comentează