FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii îl cheamă pe Gigi Becali în ajutor: "Patronul trebuie să intervină"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 10:52

Steaua a fost aseară, în partida cu Pandurii, o simplă umbră a formaţiei care învingea în tur aceeaşi formaţie cu 6-0 şi a fost învinsă cu 1-3.

Criza prin care trece Steaua a fost evidenţiată cel mai bine de preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam, care a cerut ajutorul lui Gigi Becali.

"Cred că doar o intervenţie hotărîtă a patronului ar mai putea pune lucrurile în ordine la echipă. Nu doar Gâlcă e vinovat. Cotele jucătorilor scad pe zi ce trece, nu-mi dau seama ce oferte ar putea să mai aibă ei. Ar trebui să se gîndească şi la problema asta!", a spus Duckadam la Digisport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
chris_bu67
chris_bu67  •  16 Martie 2015, 15:30

Nu e treaba mea dar Duckadam mănâncă o pâine prea albă pe care nu o merită,n-are nici o treabă...

stelist1986
stelist1986  •  16 Martie 2015, 11:42

A intervenit destul si i-a stricat echipa lui Galca. Marele Gigi e cel mai mare sabotor al echipei. I-a vandut in iarna jucatori importanti, Galca s-a chinuit sa gaseasca solutii, dar a avut de luptat si cu maria sa care dupa primul meci 3-0 cu Astra s-a apucat sa excluda din lot jucatori ca Prepelita sau Arlauskis . S-a mai apucat sa-l bage si pe Laur in seama, ca sa-l sperie pe Galca. A stricat cum ii e obiceiul atmosfera la echipa, o sa inceapa circul. Se apropie eliberarea si se simte, se baga din ce in ce mai mult. Orice stelist adevarat vede ca doi ani,cat a fost asta ascuns, Steaua n-a avut nicio problema in campionat. Cat a fost afara au fost sapte ani fara titlu.

decaraiman
decaraiman  •  16 Martie 2015, 11:32

singurul vinovat e galca si cine l-a adus . costelus D E M I S I A pana nu e prea tarziu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close