FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA, MÎINE, 20:45, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii nu acceptă eşecul cu Poli: "Ne calificăm indiferent de formula de joc şi de numărul timişorenilor din tribune"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 17:42

Directorul sportiv Stelei, Narcis Răducan, a declarat la Aeroportul Henri Coandă, că formaţia "roş-albastră" trebuie să-şi păstreze blazonul de câştigătoare a Cupei României, să învingă echipa Poli Timişoara şi să se califice în sferturile de finală ale competiţiei.


"Este un meci decisiv. Va trebui să facem tot posibilul să ne calificăm indiferent de formula de joc şi indiferent de câţi spectatori vor fi în tribune. Timişoara este o echipă foarte bună, chiar dacă au plecat câţiva jucători. Domină seria secundă şi cu siguranţă nu va sta decât un an în Liga a II-a. O consider o echipă de valoarea celor din Liga I, aşa că nu va fi uşor. Dar trebuie să ne păstrăm blazonul de câştigătoare a Cupei şi să ne calificăm fără probleme. Probabil va fi un meci special pentru Bourceanu şi Nikolici. Cred că vor juca cu mai multă ambiţie ca să arate că au făcut un pas înainte în carieră. Cred că s-a ameliorat atmosfera faţă de meciul cu Maccabi. Chiar dacă n-am câştigat cu Rapid, am făcut o partidă bună", a spus Narcis Răducan.

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a afirmat că este mai uşor de ajuns în Europa League din Cupa României. "Este un meci foarte important pentru noi. Suntem câştigătorii Cupei şi vrem să ne păstrăm acest trofeu. E un meci greu, în deplasare, dar după valoarea echipei ar trebui să nu avem probleme. Cred că vor fi mulţi spectatori, pentru că timişorenii sunt dornici de fotbal. Este mult mai uşor să ajungem în Liga Europa din Cupa României. Sunt puţine partide pentru a câştiga Cupa şi e un obiectiv mai apropiat decât campionatul. Urmează apoi patru jocuri abordabile din care sperăm să facem zece puncte", a precizat Duckadam.

Partida Poli Timişoara - Steaua Bucureşti din optimile de finală ale Cupei României se va disputa mîine, de la ora 20.45, şi va fi transmisă de Pro TV.

Sursă: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
violatim
violatim  •  26 Octombrie 2011, 18:21

un pas inainte pt BOURCEANU SI NIKOLIC de la locul2 la locul 6 cu siguranta e un pas inainte

intrusul33
intrusul33  •  26 Octombrie 2011, 18:14

inca o dovada ca la omul sarac nici boii nu-i trag :)) am picat cu cel mai dificil adversar posibil , incluzand cei din liga 1 :))...pupaza peste colac jucam la ei akasa...greu, f. greu

stelbz
stelbz  •  26 Octombrie 2011, 17:57

Cine sa dea gol ? Nu pot intelege valoarea de nota 1 a atacantilor nostri in joc. Steaua nu are nici in fratii Costea, nici Nicolici sau Tatu jucatori de tip-golgeter(ex. Moraes, Wesley) asa ca mai mult de rezultate de 0-0 nu ma pot astepta. Daca va fi sa dea goluri, acestea vor fi doar intamplatoare........ In plus, la toti jucatorii Stelei pare un nivel scazut de INTELIGENTA, astfel ca toate actiunile par INTAMPLATOARE....Asa ca va fi aproape imposibil ca patronul sau antrenorul sa umble la.....INTELIGENTA de joc a jucatorilor, dar sa le mai si mareasca valoarea !!! Logic ar fi ca Steaua sa castige si sa se califice.. Dar, cine sa inscrie golul victorios ????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează