FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Steliștii n-au scăpat de „coșmarul” Ludogoreț: „Și acum sunt supărat pe Gâlcă și pe Stanciu! Nu poți face așa ceva”

FCSB în timpul loviturilor de departajare din meciul cu Ludogoreț
FCSB în timpul loviturilor de departajare din meciul cu Ludogoreț

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 20:52

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, continuă să aibă coșmaruri cu Ludogoreț, formația care a blocat în 2014 drumul roș-albaștrilor către grupele Champions League.

Fostul mare portar, care a apărat 4 penalty-uri la Sevilla în 1986, îi critică pe Costel Gâlcă, antrenorul echipei din acel sezon, dar și pe Nicolae Stanciu, jucător care a refuzat să execute o lovitură de la 11 metri în acel joc.

„Una dintre marile mele dezamăgiri e legată de meciul cu Ludogoreț.
Eu și acum îi reproșez lui Costel Gâlcă faptul că nu a pregătit cum trebuia jocul. Trebuia să se gândească la prelungiri și la penalty-uri. Noi când am mers la Barcelona am exersat loviturile de la 11 metri. Când am mers la Ludogoreț n-am făcut acest lucru. Și lui Stanciu îi reproșez. Nu se poate ca un jucător de nivelul lui să nu-și dorească să execute un penalty. Acolo s-a greșit”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

CONTEXT: Partida la care face referire Duckadam este returul play-off-ului Ligii Campionilor din sezonul 2014/2015. După 1-0 la București, steliștii au pierdut la Sofia, 0-1, și au fost eliminați la loviturile de departajare, 5-6. În acea partidă, portarul Stoyanov a încasat un cartonaș roșu în minutul 119, iar între buturi a intrat Cosmin Moți. Fundașul român al bulgarilor a apărat două lovituri de pedeapsă.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Şoc la Sofia! Campioana a pierdut calificarea în faţa bulgarilor după două penalty-uri apărate de... MOŢI! Ludogoreţ - Steaua 1-0, 6-5 la loviturile de pedeapsă

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  18 Ianuarie 2019, 02:39

Exact, Stanciu batea toate loviturile libere, de multe ori marca, insa nu suporta presiunea unui 11m.

10106001515381893
Silviu Margarit  •  17 Ianuarie 2019, 22:34

@lucghencea: Pai si cum, daca Concordia Chiajna isi inchide sectia de fotbal maine atunci alt club joaca in continuare pe acelasi stadion, aceeasi baza de pregatire, aceiasi jucatori, in aceiasi divizie, purtand acelasi nume, recunoscuta de UEFA ca fiind aceeasi echipa cu acelasi coeficient in competitiile europene pana in momentul in care Concordia catadicseste sa se redeschida, iar clubul identic care i-a luat locul ne facem ca nu a existat? Nu ii plac pe Becali sau MM, dimpotriva, dar FCSB=Steaua. Restul este doar o procesomanie fara sfarsit si o memorie selectiva a suporterilor care ii incurajau cu foc in perioada pe care ai mentionat-o.

lucghencea
lucghencea  •  17 Ianuarie 2019, 22:20

Intre 2003 si 2015 sectia de fotbal din Ghencea a fost inchisa , din motive binecunoscute . Stelistilor de azi nu le pasa de palmaresul si rezultatele clubului F.C.Fcsb si in niciun caz nu trebuie asociati intruna cu clubul care a utilizat clandestin si ilegal denumirea STEAUA Bucuresti pentru o perioada mult prea lunga de timp . Stelistii nici nu au jucat nici nu au pierdut vreo partida in 2014 la Sofia .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează