FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii se amuză de reacţia celor de la CFR în privinţa lui Kapetanos: "Ne distrăm copios, a fost o strategie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 01:14

Steliştii şi-au declarat interesul pentru Pantelis Kapetanos, auzind că atacantul grec poate pleca gratis de la CFR Cluj.

Dar anunţul roş-albaştrilor i-a determinat pe oficialii din Gruia să reevalueze situaţia şi să-l păstreze pe Kapetanos.

Reacţia şefilor de la CFR Cluj l-a amuzat pe Mihai Stoica. Managerul Stelei susţine că totul a fost doar un joc, interesul pentru vîrful grec nefiind real.

"Nu ne-a interesat Kapetanos, a fost doar o strategia a mea şi a lui Reghe să-i facem pe cei de la CFR să-şi respecte contractul cu jucătorul. Ne distrăm copios! Astea sînt problemele celor de la CFR, noi am făcut jocul ăsta ca să ne mai şi distrăm puţin, nu putem să fim serioşi tot timpul", a spus Mihai Stoica la Dolce Sport.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
dash.berlin
dash.berlin  •  30 August 2013, 18:43
Postat de serban_ionescu pe 08 August 2013, 07:08

ce nu inteleg f multi, ca acest spatiu este pentru comentarii despre articol si nu peretele pentru concurs de scuipat intre cei ce comenteaza! pacat! nivelul e ff scazut!!

kapetanos ar fi bun la steaua .

haideusicfr
haideusicfr  •  08 August 2013, 22:59
Postat de subiectiv777 pe 08 August 2013, 10:24

pentru cine are nevoie de desen pt explicatii: 1. era clar ca Steaua nu urmareste sa transfere un atacant de peste 30 de ani cu pretentii salariale peste plafonul acceptat de Jiji (adica 10000 EUR lunar) si cu randament din ce in ce mai scazut (datorat varstei si accidentarilor). O sa vedeti, Kapetanos, daca va juca undeva in sezonul asta, va fi si mai slab decat anul trecut. 2. Cand vrei sa transferi cu adevarat un anumit jucator nu te apuci sa popularizezi asta pe toate posturile tv inainte de finalizarea negocierilor. Credeam ca lucrurile astea le stiau si Arpi (sau Muresan) care nu trebuiau sa reactioneze in niciun fel la "interesul" Stelei

Mie nu mi se pare asa de ..*clar* .daca are cineva vreun merit in jocul Stelei apai acela nu e nici intr-un caz meme. Asta e un dilau servil si cam atat.Jocurile le face Becali,iar de antrenat ,Reghe. Pe asta il tine de mascota..si mai face crize pe marginea terenului... Acuma ca jiji e la mititica are si meme un pic de spatiu de ..*manevra* Auzi de fapt nu l-a interesat .A facut-o asa sa se ..*rada*. Ai luat-o domnu* meme asta nu-ti convine.Normal ca nu dai nimica gratis principalului adversar..,dar creierul tau de bibilica n-a inteles ...

cfrclujole
cfrclujole  •  08 August 2013, 11:04

Din ciclul:"Sa radem cu coana Mita Biciclista"!...

Vezi toate comentariile (67)
Comentează