FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 4-1

Steliştii se revoltă după ce au fost huiduiţi de propriii fani: ”Aceştia nu sînt adevăraţii suporteri”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 11:46

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a vorbit despre reacţia celor 1.500 de fani prezenţi la meciul cu Viitorul, scor 4-1, care şi-au huiduit şi înjurat favoriţii.

"Plăteşti 5 lei şi vii duminică seară să înjuri de 100. Aceştia nu sînt adevăraţii suporteri. Sîntem pe primul loc, în finala Cupei Ligii şi aproape de finala României, nu văd de ce sîntem înjuraţi.

Înseamnă că nimeni n-ar trebui să mai meargă pe stadion la Real Madrid, pentru că au avut şase puncte avans şi acum sînt la 4 de Barcelona”, a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Citeşte şi: Pe Dodel l-au lăsat nervii » Căpitanul Stelei a scuipat spectatorii!

Oficialul Stelei i-a înţepat pe rivalii de la Rapid, în momentul în care i s-a transmis că, deşi giuleştenii se bat la retrogradare, au un public numeros pe teren propriu: ”Staţi liniştiţi! Tot 8.000 sînt şi dacă joacă pe Naţional Arena”.

Citeşte şi: Adi Popa se ia de ultraşii Stelei: ”Nu e normal ce fac!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (174)
dnlpiticu
dnlpiticu  •  23 Martie 2015, 22:05

Cu Steaua, cu Steaua, v-ati gasit beleaua.

helioglobalus
helioglobalus  •  23 Martie 2015, 22:02
Postat de banciuu pe 23 Martie 2015, 18:45

Te-ai intrebat vreodata frustratule daca a fost lasat sa preia Farul.Vorbesti si tu sa te aflii in treaba cand de fapt frustrarea ta este legata de Steaua.De asta o sa stati toata viata in mediocritatea ca tot va fwte grija de Steaua.

A fost chiar rugat, în orice condiţii, dar mai bine că a refuzat, aşa a văzut toată lumea câte parale face regele oilor!

dnlpiticu
dnlpiticu  •  23 Martie 2015, 22:00
Postat de helioglobalus pe 23 Martie 2015, 21:58

Alţi suporteri n-aveţi, no-name-urilor!

Steaua e cea mai buna echipa din Romania si din Europa. Celelate echipe din Romania n-au ce mai cauta in campionat ca-s proaste de tot.

Vezi toate comentariile (174)
Comentează