FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Steliștii și-au făcut planul pentru finalul lui 2018: "Așa ne putem salva anul" + un titular l-a impresionat pe Duckadam: "E în cel mai bun moment al carierei"

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 10:59

Helmuth Duckadam, 59 de ani, preșdintele de imagine al celor de la FCSB, crede că roș-albaștrii își pot salva imaginea în cazul în care reușesc să încheie 2018 pe primul loc.

"Am tremurat puțin la Botoșani, de ce să nu recunosc, dar e bine că s-a terminat cu victoria noastră.

Sperăm să termină pe primul loc anul, dar totul depinde și de meciul de diseară dintre Viitorul și CFR Cluj. Am avut probleme multe cu accidentările, dar putem salva anul acum", a spus Duckadam.

FCSB e pe locul 2, cu 40 de puncte, la egalitate cu liderul CFR, care joacă diseară în deplasare cu Viitorul. Roș-albaștrii dau piept cu campioana en-titre sâmbăta viitoare, în ultima etapă din 2018, într-o partidă care poate stabili echipa care termină anul pe primul loc.

Fostul mare portar are doar cuvinte de laudă la adresa lui Cristi Bălgrădean, 30 de ani, titularul incontestabil din poarta roș-albaștrilor.

"Traversează cea mai bună perioadă din cariera lui. Am avut o reținere atunci când a fost adus la FCSB, dar  ajutat foarte mult echipa. Steaua a avut portari buni în ultimii ani, l-am avut pe Niță, l-am avut pe Tătărușanu. Sunt foarte mulțumit de evoluția lui Bălgrădean din acest sezon", a spus Duckadam, la Pro X.

Vezi și: Cifrele îi dau dreptate lui Becali: roș-albaștrii, surclasați la Botoșani la 3 capitole importante

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  17 Decembrie 2018, 14:17

De ce tot scrieti steaua daca e fcsb, steaua e in liga a4a. Am sa il sesizez pe dl talpan sa va faca un proces si voua

Vezi toate comentariile (1)
Comentează